Suriyelilerden nefret ediyorum !!! :( sırf onlar yuzunden ulkeye gelmek istemiyorum ?

bu konuda yanlız değilim eminim ? yurt dısında ikamet ediyorum bir haftalıgına geldim İstanbul'da gezdim falan her yer suriyeli kaynıyor kendi ülkemden soğudum yeminle ! gecengün hamama gittik o rrspu evladı suriyelının biri benm iki yüz liramı çalmış o parayı aldı gitti adam içime sindiremiyorum savaş mağdurlarıymış ben onlrn a q adi şerefsiz köpekler . sinirden çatlıyorum arkadaşlar yeminle . ben çalışıp çırpınıyorum elin suriyelisi gelip hazıra konuyor . bu şerefsizler ne kadar bizimle yaşıycak lanet olsun!!
Güncellemeler
+1 yıl
yemin ediyorum bunlar bizim başımıza ilerde musallat olucaklar görün bakın . bunlarda dil isticekler bunlarda ayrımcılık isticekler . hükümet bunları getirdi ama onlarla hiç ama hiç alakası yoktur kaç tane hükümet adamı suriyeliden şikayetçi? hiç biri ! cunku birinin bile gördüğü yoktur . ceremesini biz türk milleti çekiyor ! . adamları getirdin adamlar turist değil kardeşim sonuçta bunlar mülteci al bir toplama kampına koy . orda yaşasınlar
Suriyelilerden nefret ediyorum !!! :( sırf onlar yuzunden ulkeye gelmek istemiyorum ?