Kira derdi olmayacak, öyle kötü insanlar da değil ama ne bileyim alışana kadar baya zaman geçer
İyidir, zamanla alışırsın daha samimi olursun
Kötüdür, çünkü... (yorum)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kayınvaliden dünyanın en iyi insanı olsun olmuyo, kendimden biliyorum. Aynı evdeyiz biz tabi ama çok iyi bir insan ama yinede olmuyo. Karşılıklı otursak yine olmaz. Sürekli girip çıkacak sürekli bir rahatsız edilme olacak. Kayınvaliden bir yere giderken senide götürmeye çalışacak nede olsa gözünün onundesin istemesende mecbur gideceksiniz. Kafa dinlemeye vaktin olmayabilir canı sıkılınca gelcek oturcak. Bence biraz uzak olması her zaman iyi. Kaynanayi haftada bir kere görmek var bide her gün görmek var. Tecrübe konuşuyor :d
öyle bir kadın degil sürekli geliceğini sanmıyorum
sevgilim de öyle bir şeye asla izin vermez zaten
İyidir. Yemek yapmaya üşendiğim zamanlarda kapılarını çalıp anne yemek yapmaya üşendim diyip yemek aşırırım ne güzel işte bide iyi anlaşıyosan tamamdır :D
İyi iyide evde rahat rahat oturuyorsun televizyon izliyorsun v. s hop iş çıktı falan anliyormusun hadi günde 1-2 kere olsa tm saat başı bişey istiyorlar bide birakmiyorlar hiperaktifim benim için dmiyi diyorsan kaçırma
İyi geçinenilirseniz iyi birşey. Ama sana tavsiye ne olursa olsun kocanı arada bırakma. Herşeyi eşine yansıtmayın. Sorunlarınızı aranızda halledin. Sende eşinin annesi de olanı biteni ona yansıtırsa kötü olur.
Cevap
14Cevap
Kayın validenin nasıl bir insan olduğuna bağlı eğer seni gerçek anlamda kızları gibi görüyorlarsa mutlu olursun ama sana çok karışan yaptığın işlere sürekli laf söyleyen bir insanda hiç bulaşma bence
hyaır hayır mesafe olmalı bak bunu kesin söylüyorum en azından farklı mahalleler olabilir en kötü yani
valla orası hiç belli olmaz ne gelin kaynanalar var anne kız olmuş birbirine
ne anne kızlar var gelin kaynana olmuş birbirine o tamamen size bağlı
İyi düşünmek lazım
İyi huylu olmak lazım
Sen , iyi olursan onlar da iyi olur inşallah
Canım iyi veya kötü bunu kayınvelidenin ve senin birbirinize tavırlarınız belirler
bir erkek için mükemmel de kadın için ne olur bilemem
Iyi tabi cocuk olunca onlara emanet edebilirsin evine sahip cikarlar gozun arkada kalmaz falan
kötüdür cünkü ne kadar iyi olursa olsun sen el kızısın unutma illa göz koyacak illa karışacaktır habire gelip gidecek veya senden birşeyler bekleyecktir eşinle bir plan yapsan hep taş koyacaktır bence hiç iyi degil yaşadım biliorum
Kadınlar için sorunmuş her halde :) Sözde kayınvalidem ile bile yaşarm diyen var
Herşeye hazırlıklı olarak gidip oturacaksin hiç belli olmaz bu işler
sürekli gelir kontrol eder kapı dinler vb bunlar hiç boş şeyler değil
O kim kaynanam olacak kadın beni anneme yollamicak ben sesiz kalıcam olay çıkarırım annem o benim annem!
Ömür boyu çalışıp kira ödemekten iyidir..
Cünkü nerde cokluk orda bokluk
sakın ha sakın çok pişman olursun.
Kayınvaliden iyi biri ise guzeldir
iyi olmaz evliliği biten var öyle
kayınvalideye göre değişir
İyidir, zamanla alışırsın daha samimi olursun
Kaynananın karakterine bağlı bir durum.
İyidir bnce ayni evde değilsin ona şükret
Nasil insan olduklarina bagli bu
Herşeyine karışır istemem :D
hayatına çok müdahil olurlar...
Süreklı evıne gelcek ıkı keyıf yapamazsın