Ona göre ogleden önce veya sonra gideceğim.
Anlaşmalı klinikten bir saatte almistim.
Anlaşmalı klinikten bir saatte almistim.
Sıra beklemezsen eger 1 dk sürüyor raporu doldurup teslim ediyor tahlil yoksa 45 tl ücreti var tahlil yaptırmak zorundaysan özel hastane ücretleri degişiyor ama şifa hastanesinde tahlilin tanesi 60 tl.
Sonuçları filan bekledim 1 saate aldim
Normalde tahliller olmadıgı zaman saglık raporunu doldurup teslim ediyor başka bir işin olmuyor ama tahlil varsa işin içinde bazen öglenden sonra gittigin zman ertesi güne atıyorlar bazende dediginiz gibi 1-2 saat icerisinde teslim ediyorlar. Sonunda almışsınız tebrikler..
Aynen öyle devlet hastanesinde nasıl olur hiç düşünemiyorum :))
Zaten rapor işlerinde ne kadar pahalı olursa olsun özele gitmek en akıllıca olanı. Akciger filmi için Verem savaşları tercih edip saglık ocaklarından da rapor alabilirsiniz tersane , kimyasal v. s işleri olmadıgı zaman detaaylı rapor istemiyorlar diye biliyorum. Eig için teşekkürler. Yeni işiniz hayırlı olsun bu arada.
Bendende sağlık raporu ve akciğer filmi istemislerdi. Sağolasın kardeşim
Keşke bilseydim önceden söylerdim 20 tl akciger filmine ödüyorsunuz saglık ocagındaki rapor bedava zaten. Neyse saglık olsun :)
Cabuk alirsin ozelden
Aynen 1 saat sürdü
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar