Bakın çirkinler demiyorum. Sadece sitede bir hint kadını hayranlığı başladı ama onların en güzelleri bile yoldan geçen türk kızı kadar güzel değil bence. Yoldan geçseniz bunlar gibi birsürü kız var hatta daha güzelleri.
Sizce de ortalama bir Türk kızı en güzel hint kızından daha güzel değil mi?
bunlar hintli celebritylerin en güzel örnekleri. ve hayır yanılıyorsun. bunların dengi olacak türk kızları yığınlar halinde sokaklarda dolaşmıyor.
hem bana "hintli" tanımını yapsana. bunun tamili var pencabı var. hindusu var, sihi var. arisi var var oğlu var. hangi hintli? çok çeşitli etnik grupların bulunduğu bir coğrafyadan söz ediyoruz
Arkadaşlar bu sitedeki kere tabiki güzel dersiniz hepsi model onzaman buraya bizde Hande Erçel, demet Özdemir, Özge yağız vb isimleri koyalım , şacmalamayin hindistan gidip bakın dediğiniz gibi değil... Ayrıca dünyanın en güzel 100 kadını yarişmadinda 1. Sırada Türkiye var 2021 yılı güzeli Hande oldu saçmalayin bizimkiler efsane güzel yanı ,
Hindistan'da var 1-1.5 milyar nüfus. Bunun yarısı kadın olsa, Türkiye'de ki, hatta dünyadaki kadınların nereden baksan 20 katı kadar kadın mevcut Hint'lilerde. Bu kadar kadın arasından, sadece ortalama 50 milyon kadın mı güzel olacak, mümkün mü bu dediğin?
Son dönemlerde Hint kadını övme akımı başladı. Güzellik sembolü olarak gösterdikleri tipler de her gün sokakta 10'larcasını gördüğümüz tipler. Güzel aramak için dünyada gideceğim son yer Hindistan. Kadınlı erkekli çirkinler.
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Erkekleri değil kadınları çirkin erkeklerini beğeniyorum.
E şimdi amerikadaki herkes de brad pitt değil. Şişman kel kırmızı suratlı tipler. Demek istediğim bollywood aktörleri yakışıklı ama aktrisleri normal bir türk kızı gibi o kadar. Ortalama yani.
Türk erkekleri de hiç değil. Şimdi kabul edelim hindistandaki durumun tam tersi biz de var. Onlarda erkekler kadınlardan daha iyi bizde de kadınlar erkeklerden çok daha iyi görünümlü.
En İyi Cevaplar