Sarışın, kumral, beyaz tenli renkli gözlü ama nedense kıro, kıllı, göbekli Türk erkekleri bizi çirkin bulurlar ama diğer milletlerin Türk kızlarını sever beğenir örnek Azeri, Fars, Çerkes ve Kürt erkekleri neden Türk erkekleri Türk kızlarına bu kadar öfkeliler?
insan sağlıklı geni yaratabilmek için kendine en uzak akraba geni ister. sarışınların esmer sevmesi ya da tam tersi gibi. yabancılar da türk kızlarımızı beğenebilirler
Egolar o kadar şişik ki abaza bir millet olduğumuz için totolar havada gezen kızlar olduğu için aklı başında insanlar soğuyor en azından elbette ki tüm kızlar böyle değildir genelleme yapmıyorum ama neredeyse %75 için bu durum geçerli.
hadi ordan lan göbekli, kıllı erkekler onları çirkin bulurlarmış. Sen önce aynaya bak bakalım senin o fotoğraflardaki kızlarla alakan var mı? Siz de kıllı, bıyıklı, şişko kezbanlar Türk erkeklerini çirkin buluyor. En güzellerini buraya koymakla Türk kızları güzel veya Türk erkekleri yakışıklı olmuyor. Hadi bakim...
@Parapisikolog adam haklı soruyu sorarsan Türk erkekleribi aşalamİş göbekli kılı diye genelleme yapmak saçma adam doğru söylemiş yukardaki resimlerdeki kızlarla alakası yoktur kızın tipi
Bunlar Sadece güzel olan fotoğraflar, bir Amerikalı olarak türk kızlarını sevmiyorum ve çirkinin tekidirler Antalya da sahilde bulunan güzel kızların Hepsi Rus du kusura bakmayın ama türk kızları iğrenç erkeklerine gelirsek abazanın tekidirler
Ya bi sg amerikalıymış yabancı versiyona gitsene burada ne işin var o zaman gerçekten amerikalı olsan bile has türk erkeğisin türk erkekleri türk kızlarını gömmede bir usta
Bende bıyıklı kız görmedim acaba bizim görmediğimiz alnında TÜRK KIZI yazan ruhani varlıklar size mi görünüyor. En mantıklı açıklama bu gibi geliyor. Kaldı ki bakımsız olan nerdeyse %10 luk bir kısımı Türk kızı başlığı altında bu şekilde yargılayamazsınız. Bende çok bahsetmek isterdim mesela Türk erkeklerinin sadık olamamalarından, gözü dışarda olmasından çoluğunu çocuğunu bir kalemde silip karı kızın peşinden koşturmasından, erkekliği yetmediği zaman hayvanlığa kaçıp karısına çocuğuna dayak atandan bu olayların zirve olduğu ülkede ne olur kendinize erkek diye bahsetmeyin.1 güzel ile tüm ırkı üstün tutamayacağınız gibi 1 bakımsız ile tüm ırkı yargılayamazsınız. Bu şekilde kendi ırkından (milletinizden) bir kıza ayrıldıktan veya kuyruk acısı çektikten sonra orsp kaşar diye anan erkeklerden iğreniyorum artık. Sizinle yatmasa kaşar, sevdiği için yatsa orspu. Çekindiği (kırıldığı) için iki çift laf edemese tirip, konuşmak istese gene başınızın etini yiyen "o" dur. Eğer iyi (düzgün, bakımlı) bir nesil yetiştirmek istiyorsanız evlendiğiniz zaman karınızdan kopmayın aşk elbet yaşın verdiği serüvendir fakat saygı evin temelini atar, çocuğunu iyi yetiştirirsin yeni bir nesil kurtarmış olursun. Çocuk ne gördü ise onu satar. Ben hiç öyle mutlu aile tablosuna şahit olamadım bu şekilde büyüdüm. Bunlar sadece bir kaçıydı atladığınız 'gerçeklerden'.
En İyi Cevaplar