Hakaret edenler laf söyleyenler...
Lütfen görüş olsun diye görüş paylaşmayın.
Kapalılar; açıklar gibi cinsel kimliğiyle ön plana çıkmadığından, direkt olarak yüz ve kalp güzelliklerini ön plana koyduklarından, daha güzellerdir. Zira bir köpek balığının, tek damla kan kokusuna gelmesi, o kanın kimden çıkmış olduğu ile ilgili değildir, sadece kan ile ilgilidir. Kıçını başını açtıktan sonra, en çirkin karı dahi erkekteki hayvansı güdüleri harekete geçirebilir. Ancak bir erkekteki insani duyguları harekete geçirmen için, onun hayvani duygularını meydana çıkarmayacağı biçimde davranman gerekir. Bu da cinsel uzuvlarını örtmekten geçiyor. Haliyle benim gözümde dar giyinen, kıçını başını açan bir kadından daha üst yerdedir kapalı kadınlar.
Valla ikisi aralarında kavga etsin kim döverse o güzeldir benim için.
EİC için teşekkürler.
beynini nerde unuttun. soruya bak. "kapalı kadınlar" belirli bir tür bir familya mı? "açık kadınlar" şeklindeki bir sınıflandırmayı da onur kırıcı buluyorum. saçmalamayı kesin lütfen
Kapalı+acık farketmez zihniyetlerine bakmak lazım...
Cevap
21Cevap
tamamiyle giyinme tarzıyla alakalı.. örneğin daha bugün caddede kapalı bir genç kız gördüm.. tahminen 22-25 yaş arası.. beyaz çizgili bir elbise giymiş.. havada sıcak haliyle iç çamaşırı olduğu gibi ortada.. ben şahsen buna güzel diyemem.. zira adaplı giyinin ama açık olan bir bayan kot pantolon - kazak giyse daha güzel olur..
tabii açık kadınlar. kapalı kadın hiç bir şekilde ilgimi de çekmez, dikkatimi de çekmez umurumda da olmaz.
bence kadınlar güzel.. insanlar tanrı değildir.. olamazlar.. insanlar sadece şeytan olabilirler... hatta onuda olamazlar.. vay be ne içler acısı bir durum.. kadınlar güzeldir.. evet kadınlar güzel..
kapalılık güzelliği kapatmak için olur genelde ve güzellik kapalılık veya açıklığa bağlı değildir
Ar namus şeref kişilik taşıyan bayanlar diyorum giyim saç baş bunlar teferruat
Her kadının kendine göre tarzı , güzelliği ,, çekici yönleri vardır.
Güzellik açık veya kapalı olmak diye ayrılmaz saçma bir kere çekici deseydin daha mantıklı olurdu
Açıklığın veya kapalılığın güzellikle ne alakası var.
Çekici deyeseydin daha dogru olurdu guzellik farkli. Bana göre ikiside özenince cok hos oluyolar
kadınlar her halleriyle güzeldir bakımlı oldukları sürece
Ikiside ama açık olanlar güzelliğini daha çok gösterme imkanları var
Ailem açık dinine düşkün ama kapanmamış. Nenelerim felan kapalıydı. Ama ben kapalı bir kızı severim. Ama zihni değil... Gerçek anlamda tesettürlü...
Kapalılardan hazzetmem
giyilen kıyafetler güzelliği mi belirliyor?
kapalı kadınları bu şekilde değerlendirmem bile
Basit ucuz hayasız kız nasıl güzel olur ki.
Güzellik açıklığa ya da kapalılığa bağlı değildir
Kişiden kişiye değişir ki bu ns alaka yani
kişiye göre değişir bu durum
karakteri düzgün olanlarrr
açık
sence? :D
Degisir
Ayrım yapmıyorum.
Saçları uzun olan
Güzel olan güzeldir 😂
Kapali
Farketmez.