lise sonda dershaneye gidiyordum. okuldan sınıf arkadaşları da vardı aynı dershanede. derste benim en yakın arkadaşıma şaka yaptı sınıftan sevmediğim bir çocuk. ben de güldüm. herkes gibi. o sevmedğim çocuk espriyi biz yaptık biz bu kadar gülmedik dedi. ben de olablr ne var dedim gülemez miyim dedim. o da hemen önümde sağda oturuyordu. bu arada bu olay coğrafya dersinde sinevizyon odası vardı üstte orda geçiyor. bu önüne dönerken a... na k... mun çocuğu dedi. ben de ne diyon lan sen diyip sağ kroşeyi bir çıkardım :D benim arkadaşla ikisine denk geldi :D hoca gördü çağrdı sarıldık. tenefüse çıktık 2 dkya. gel sen gel ddi gelirim lan dedim. alta sınıfa doğru gittik. kapı açık sen ne artslk yapyn lan dedi ne artistliği lan dedim bir tane çıkardı bana sağlamdı ama :D ben de ona salladım bir giriştik zor ayırdılar :D öyleydi sonra 5 dkya barıştım D:
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBak yine sinirlerim gerildi 😑 Evden çıktım bir gün arabadan hirlasma sesleri geliyor. Adam kadını baya hirpaliyor. Darp ediyor bildiğin. Cami tiklattim ne var dedi az aşağı gelir misin bilader dedim. Geldi ne var lan falan deyince kafayı çaktım. Adamı pataklarken kadin indi arabadan teşekkür edecek zannederken yetişinn kocami dovuyorlarrr diye bagirmaya baslayinca ne yapacagimi sasirdim usulca bir sey olmamis gibi kactim sonra sikayetci oldular vs :D
25 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle daha tövbe karisirsam kadın milleti 😎😏
- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
+1 yılYa ben öğretmenin üzerine çıkıyordum bayağı
😂 😂 😂. Kız bana tokat attı işte ben ön o arka sırada oturuyordu tokat atınca bende nasıl uçtuysam kızın saçına işte en son bir çocuk çekiyordu beni sonra bıraksana be salak dedim ama bir güçte geri geri çekiyor beni xksksk anam bir döndüm baktım bizim ders hocası ingilizceci işte bana sakin ol sakın ol filan diyordu bu kızı aile hala birşeyler diyordu mal xksksk bende öldürürüm seni paçoz kes sesini dedim sonra koca beni dışarı çıkardı
Öyle bir anımdır buda. Sonra uyarı aldım
😂 😂113 Yorumla- +1 yıl
Ya işte sonra müdürün odasına gittiydik jsjsksk aslında çıkışı beklesem iyi olurdu uda xksksk tutamadım bide dayışanıyor bana yok işte bendeki bilek döverim seni sendeki yap işte bilmem ne dedim hayırdır sen fkskks
- +1 yıl
Ya fjsjjd işte disiplin sağolsun
- +1 yıl
Valla ya işte sonra kızla beni barıştırdılar işte çıkışta dediki eğer disiplin cezası olmasaydı seni 10 sınıflara 11 kere dövdürecektim bende dedim canım sen dövdürürdün ama onlarda dayak yerdi işte onu duyunca koz vefad
- +1 yıl
Bir ben olamazsın
😂 😂 - +1 yıl
Oo olurdu öyle lfldkd
- +1 yıl
Kavga olursa çağır
😂 😂 😂
+1 yılhiç kavga etmedim ya la hep içimde kaldı , hep karşımdaki insanı alttan aldım :/ kolay da sinirlenmiyorum o daha beter :D yumuşacık kalbim var :D :D
17 Yorumla- +1 yıl
bide karşımdakini kaale almam lazım ki kavga edim :(
- +1 yıl
ama bir ara kavga ortamı yaratılırsa , tutmıcam kendimi :D hayatımda beni sinir eden bütün herkesin hıncını karşımdakinden çıkarcam ahhahaha :D :D
- +1 yıl
bir gün tutmıcam değişiklik olsun diye kötü olcam bende olamadım şuana dek :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Orta okulda bana dayılanan bir kız vardı ismi lazım degıl bir tenefus geldi gıcıklık yapmaya başladı çok sabrettım dayanamadım gecmıs gun yalan olmasın matematik dersıne gırecektık sıramın uzerine çıkarmıstım kitaplarımı defterımı bu ilerı gerı konusmaya devam ederken öküz gibi matematik kitabını aldıgım gibi patlattım suratına 😁😂 bir baktım burnu kanamaya baslamıs yere düşmüş aglıyo bıraktım onu orda daha sonrada sınıftakiler onu lavaboya goturduler felan derken müdüre gittik sonrada uzaklastırma aldım 2 gün bidaha o kız yanıma dahi gelmedi
30 Yorumla
+1 yılbir gün lisede okulda çocugun biri ile satatık küfürlü konuştu benle 1 tane şaplak attım gitmiş bir tane arkadaşını almış gelmiş :D tabi bende boş gezmem o cocuguda tam dövecekken hoca geldi :D her neyse diger ders oldu bu sefe ülkü ocaklarının reisini cagırmış adamlar 50 kişi yakın geldiler ders beden herkez dışarda bizim adamlar sınıfa girdi 2 kişi tek kaldık aralarından biri benim arkadaşımın boğanızı tutup hareket yaptı ama bana dokunamadılar öyle sonra tatlıya baglandı bir daha kavga etmiceksiniz diye :D
10 Yorumla
+1 yılbir keresinde kız kardeşime laf atan 2 kişiyi ani bir şekilde koşarak dirsekle çeneye vurmak diğerini de eli ayağı dolanmış halde boğazından tutup kafasını duvara duvara çarptırmak suretiyle dövmüştüm, çok epik duruyor biliyorum ama bir keresinde de tamı tamına 6 kişiden dayak yemiştim, kimse inanmamıştı bana ki hala inanmıyorlar ama 6 kişi ciddi ciddi dövmüştü :)
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,9b cevap paylaştı. orta sondaydım. bir kız öylesine sanki okulun ağası gibi bana bulaştı. okulda tehditler etti karşıma çıkma onu yapma şunu yapma diye. okulun önünde şamar attı. seni öldürürüm gibi tehditler etti. malesef çok pısırıktım. kendime hakim olamadım okul çıkışı herkesın önünde kolunu kırdım :) kendime geldim bir güzel dövdüm. sonra mahkemelık olduk ve benim hiçbirşey yapmadığım ve hep onun bana ilk adımı atması ilk vurması yüzünden davayı ben kazandım. :D bir güzel 8 ay alçıdaydı kolu :D
11 Yorumla- +1 yıl
iyi yapmissinxa kolunu nasıl kırdın yaa 1 sene sonra onu merak ettim
+1 yılfakültede aynı sınıfta olduğum picin önde gideni bir herif beni milletin içinde küçük düşürüp alay etmişti. ders bitince yanına gidip nedne böyle bişi yaptığını sorduğumda herif bana resmen artistlik yaptı. sonra ben sinirlenip adma deyince kavga çıktı direk ayırdılar herfin suratına vuramadığım için o kadar sinirlenmiştim ki gözüm dönmüştü koca sandalyeyi fırlatıcaktım
10 Yorumla
+1 yılOlmaz mı? Okulumda 2 tane PKK'lı vardı ileri geri konuşuyorlardı kafalarını demirle yardım daha ne olsun?
#ÜlkücüMilitan31 Yorumla
+1 yılçoçuğun birine sen beni dövemezsin demiştim ama döverim dedi, itiştik biraz sonra ee bu itişmeler daha ne kadar sürçek dedim bir tane sağlam yumruk çaktım, çoçuk geriledi sonra çıldırmış gibi üstüme saldırmaya çalıştı buna birtane daha patlattım sonra ayırdılar kısacası dövdüm ertesi gün gözü şiş okula gelmişti.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhaha😂😂 ablamla bikeresnde cok pis kavgq etmistm babaanem ayrmaya kalktı arada bileğini incitti oda nasbibi aldı 😂😂 snra ablamla baksp gülüstk babaannem göz altndan bakyo bileğini tutup değdi mi simdi demisti 😂😂😂😂😂😂😂
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAvlam Şu an evli bu olay cok eski ama hrr aklmageldiğnde güluyorum 😂😂
- Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok kucukken arkdasimla kavga etmistik ben onun kolunu isirmistim sonra ağlayarak evine gitti şıllık😃
23 Yorumla- +1 yıl
Kendisi bu sitede uye görürse kizmasin bari seni cok seviyorum tatlim eskiler eskide kaldi sen bir tanesin dunyanin en guzel ve tatliş arkdasi optum seni kocaman😘😍😚😙😝😋
Hangi birini anlatayım :D En sonki kavgada kızı bayıltana kadar dövmüştüm hastaneye kaldırdılar polislerle uğraştım felan bu aralar uzağım :D Olan yüzüğüme oldu @dewrimzagros 😂
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLisedeyken sinifta kizin numarasini vermistim arkadasa ayni siniftayiz hepimiz sonra kiz bana numarami vermissin falan filan kavgaya surukledi bide guzelim bikac kisiylede ciktim onun hoslandigiylada biz tartisirken baska e bir kiz geldi arada o gitto tokat attim sonra butun okulu toplamislar bende tek kisiyim ozur diledim bitti
10 Yorumla
+1 yıl5. ya da 6. sınıfta bir kızla kavga etmiştim, saçını çekip kolunu ısırmıştım, oda bana okkalı bir tekme atmıştı bende sinirlenip kafasını tahtaya çaktım burnu kanamıştı ağlayarak gitti :D
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 43,8b cevap paylaştı. en güçlü insan o dur ki karşısındakini yeneceğini bildiği halde bir şey yapmayan insandır der Nursi.. diyalog varken kavgaya gerek yok.. insanlığın doğası konuşmaktır ilk insanlar gibi olmak değildir
10 Yorumla
+1 yılOlay yeri İstabul metrocity durağı kız arkadaşımla ortalığı ayağa kaldıran kavga... Ne gündü be tanımadığın insanlarla konuştum yol boyu.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 791 cevap paylaştı. Yine bir gün gidiyoruz Arkadaşımla önümüze 2 balici çıktı
Çıkartın lan paraları dedi (Bıçak çekti tabi)
Arkadaşım (Taner) ve ben başka kimse yok ortalıkta... 2 vs 2 yani
karşımdaki tinercinin tek bıçağı vardı taner bana göre sağımda idi sol daki tinercinin bıçağına tekmeyi salladı bıçak elinden düşmesi ile Teakwando cu ben direk bir tolyo ceki kafasına indirdim taner de bir bakmışım diğerine dalıyor yumruk yumruk yumruk 3 4 yıl oldu bu olay yer Ankara samsun yolu00 Yorumla
+1 yılbir gün pes attık arkadaşlarla tüm hesabıda ben ödedim moralim bozuktu hiç tanımadığım biri gelmiş bana gülüyor sen kimsin bana gülüyon dedim o sinirle kendini bişey sanıyodu büyüktü benden ama burnu kanayınca konuşmayı kesti tabi
10 Yorumla
+1 yılgerek yok
Futbolcunun teki ile mahkemelik oldum.
:D10 YorumlaKavga etmedim hiç sevmiyorum ya o kişiyi laflarla dovmek daha keyifli 😀
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılVar. Kavga ettim hepsinin kemiklerini kırıp şutladım.
10 Yorumla
+1 yılbenim saçı uzun bir arkadaşım var arkadan aynı kıza benziyo bizde o zamanın en belalı semtlerinde okuyoduk ne yürekse ya camdan geçenlere laf atıyoruz bir keko çıkmaz mı biz tabi göt korkusuna sınıfa kaçtık işte çocuk çıkışa falan geldi benim arkafaşı yanına çağırıp bana kim küfür etti falan demiş arkadaşta benim adımı vermiş bunlar beni 1 ay boyunca motorla kovaladılar en sonunda uzun saçlı arkadaşımı dövdüler iyiki de dövdüler içim çok rahat 🤣🤣
00 Yorumlakucuk cocugu parktaki basket sahasindan kovmustum abisini cagirmis , abisiyle kavga ettik ayirdilar , aradan 2 dk gecti 30 kisi toplanmis sonrasi belli zaten😂
20 Yorumla
+1 yılçocuklar gibi kavga etmem. olgun insanlarız. ağzımız var dilimiz var, anlaşamıyorsak dağılırız,
15 Yorumla- +1 yıl
@sistra ben öyle görüyorum.
- +1 yıl
@sistra katıl katılma, ben öyle görüyorum diyorum. birşey demiyorum
Bugün iki defa kavga ettim ya dkc bir kızlar tuvaletinde diğeri sınıfta yanımdakilerini umursamıyorum djg
10 Yorumlaçok uzun ama yolun ortasında kavga etmiştim bir kızla arabalar durmustu falan çok saçmaydı gerçekten cok salaktım kavga nedir ya
10 YorumlaLise 2 de on kişi dalmışlardı iyi dövmüşlerdi sonra bende onları okulun reisine dövdürmüştüm özür dilemişlerdi :D Ama dayağı yedim yanı :D
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayatım boyunca 1 kere kavga ettim ondada altıma işedim. Karnıma çok sert bi yumruk geldi nefesim kesildi o anki adrenalinle anlamamışım kavga bittikten sonra bi baktım altım ıslak sanırım o an işedim.
00 YorumlaKız arkadaşıma sapıklık yapan bir salak vardı, onu dövdüm geçen
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılCok var. En son kiza daldim. Ne zamandir kiz dovmuyordum
10 Yorumla
+1 yılkavgadan nefret ederim ama çok kavga ettim malesef 13 kişiye tek girmiştim onu anlatayım mı :D
10 YorumlaEn son
+Olum sen kimsin
- La sen kimsin
Diye diye Kim olduğumuzu bulamamıştık11 YorumlaLisedeyken okulun tek kişilik olan masasını birinin kafasına vurup burnunu kırmıştım. Kısaca anlatmış oluyum
10 Yorumlakodum mu bayarım bayamazsam oyarım illaki bir kan alırım allah. vermesin başa
10 YorumlaHic kavga etmem.. biri birsey derse seslenmem giderim ama uzerime gelirse polisi ararim.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılVar ama uzun uzun yazasım yok 😄 kısaca söyliyim okulda bir çocuğu dövmüşdüm 😄
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 685 cevap paylaştı. Gecen hafta cuma gunu camide kavga ettim denyonun biriyle ama sozlu kapacaktim millet girdi araya camide bir ton gunaha soktu beni kro
00 Yorumla
+1 yılYa kırık dökük bir kapı vardı kızı ittim kız kapıyla yere düştü sonra bir baktım sınıf benim ittirmemle düştü sanmış o günden sonra karışmadılar
00 YorumlaMecbur olmadıkca kavga etmem canısı sonuc ağır oluyo
10 Yorumla
+1 yılkavga etmeyi sevmem edenleride polise şikayet ederim
10 Yorumla
+1 yılallaha şükür bu yaşıma kadar hiç olmadı ama d
n bizim kocaelide yaşanan bir olay üstüne o binayı kundaklamak istedim00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPek gürültülü kavga etmem ben. bir grubumuz var. 4 kişiyiz. Planlı olarak saldırıyoruz. Çok kisa sürüyo o yüzden. Aslında şiddeti hiç sevmem
00 YorumlaSaçını tutup kafasını banka vurdum kafası yarıldı
32 Yorumla- +1 yıl
Psikopat çıktın sende
Nie böyle bir soru sordun kiyani 😅😄 çok var hangisini anlatiyim 😄
00 Yorumla
+1 yılöyle kolay kavgaya girmem ama girdimmi de şuursuzca girerim...
00 Yorumla
+1 yılbenim yanımdaki bir bayana dokunan bedelini hep ağır ödemiştir ya eli ya burnu kırık.^^
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Hatırlamıyorum en son ambulans gelmişti.
12 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 50b cevap paylaştı. Benim kavgasız olduğum an yok ki
14 YorumlaGozum doner tanimam karsimdakini:))
10 Yorumlainsanlarla kavga etmem
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılsevgılımın abısıni dövmüştüm :D :D
10 Yorumla
+1 yılfinalde hep ben dövdüm anlatmaya gerek yok :D
10 Yorumlasaç baş işte bildiğin kız kavgası
10 Yorumlaoldu da Şu an kafam karsık :D
10 Yorumla
+1 yılHangilerini anlatıyım :D
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 8,5b cevap paylaştı. Hergün oluyor 😄
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiç kavga etmedim.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. ay saç baş :D
10 Yorumla
+1 yılHatırlamıyorum.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 21,5b cevap paylaştı.
+1 yılVarr
10 Yorumla Hiç kavga etmedim
10 Yorumla
+1 yılkavgaya karşıyım. D
10 Yorumla- Devamını Gör (4)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih