Arkadaşlar İsrail saldırıp duruyo bu filistin bu kadar ezık bir ülke mi ya askeri gücü yok mu
Yok
Var
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hamas var:
Hamas militanları Gazzede yerel kamplarda, yabancı uzmanlar tarafından eğitilirler. Han Yunus’ta 20 Temmuzda esir alınan bit terörist, 2010 yılında 10 Hamaslıyla birlikte Malezya’ya “yamaç paraşütü” eğitimi almaya gittiklerini söyledi. Amaç, İsraile havadan sızarak terör saldırılarında bulunmak.
2002 yılında Shin Bet Gazzede 20 yaşındaki Muntasir Fajed’i tutuklamıştı. Fajed, İran ve Sudanda patlayıcılar konusunda eğitim görmüş ve görevi diğerlerini eğitmekmiş.
Suriye ve İranda Hamas’a eğitim veren diğer kamplar oldupu da biliniyor.
#ÜlkücüMilitan
Filistin devlet değil ki askeri gücü olsun. Askeri kanadı var Hamas ve El Fetih adi altında ikisi bir birine rakip birbiriyle savaş halinde yanı bizim acidigimiz üzüldüğümz Filistin içte birlik değil ki İsraile karşı koysun
Aslında üzülmemek lazım filistin osmanlıya ihanet etmicekti işte
Evet maalesef
İsrail şu anda Türkiyeyi bile yener Atom bombası var heriflerde 300-400 e yakın
israil türkiyeyi yener mantığı atom bombası diyorsun bu ne saçmalık atom bombasını kullanmak o kadar kolay değil ve yenmek yenilmek savaş bir oyun da değildir ki ! bizimle savaşmayı göze alacak her kimse ya yok etmeli ya da yok olmayı göze almalıdır. Bizler masum insanlar üzülmesin zalimin yanında masumlara bir şey olmasın diyen bizleriz. bıcak kemiğe dayandığında türkün gözü kandan başka hiç bir şey doyurmaz. Allah bize o günleri göstermesin...
Hamas var ama imkanları kısıtlı
Hamas ne ya İsrail bomba yağdırıyo hava kuvvetleri felan olsa keşke filistinin.
Cevap
5Cevap
Eskiden İsrail s. ik kadar yerdi Filistin büyüktü. İsrail kadın kız vere vere şeyler yapa yapa Filistin topraklar ini küçülttü felan birşeyler yapti. suanki konum bu iste. Filistin de birşey yok
Şimdi büyük güç ya yahudileri Atom bombaları bile var
İsrail bir s. ikim yine değil Türkiye yerle bir eder isterse. Ama ABD felan Almanya İngiltere almis arkasina dünyaya kafa tutuyor. yahudiler savaşmaz. Ajan gibi sızar ülkeyi böler. Suriye ırak mısır gibi
Nasıl yerle bir ediyor kardeşim 300-400 Nükleer başlık var atom bombası var Atom bombası atarlarsa Ülkenin yarısı ölür zaten diğerleride kanser gibi rahatsızlıklara yakalanır.
Her isteyen atom atamiyor öyle. Türkiye de de atom var. Türkiye de güçlü. Turkiyenin kayıtlarda olmayan çok atomu var. Turkiyeye atom ayarlarsa işlerine yaramaz
Ama askeri olarak üstünüz teknolojide yine onlar üstün.
Türkiye madenleri cikartmaya baslasin o zaman gör sen. uranyum en fazla Türkiye de var. Dünya capinda uranyum olmadan ne nükleer santral olur ne atom.
Dostum Atom bombası yapabilcekmiyiz?
Var zaten 3 4 tane kayıtlarda. Kayit dişi kaç tane var Allah bilir
Türkiyede birincisi atom var diyorsunda sadece incirlikte nükleer başlıklar var oda sadece abd'nin 30'unu kullanabilir türkiye sözleşemde öyle gerçek olarak kullanamaz ve2. cisi Türkiyede atom bombası yok biraz araştır güzel kardeşim Atom yapmak öyle kolay mı İran 20 senedir uğraşıyor yapamadı.
Aklınız aynı Abd'den alınan uçakların üzerine yapıştırılan Türk bayrağı gibi :)
:) ya kardeş. internetten okudum bende. Adamlar yanlos yazdiysa ben ne yapay:)
Kardeşim Konuşmalarınıza Baktım da Askeri lisede Okudum 2-3 sene Demişssinki Türkiyede Atom bombası Var Fakat çok yanlış biliyorsun dostum Türkiye atom bombası Üretemez Buna kapasitesi yok Alman basını Bir ara Türkiyeyi nükleer bomba üretmekle suçlamıştı Hatta ve hatta bunun için dinlemeye almışlardı ki öyle birşey olmadı yani Uranyum konusuna gelirsek uranyumu en fazla üreten ülke Avustralya Kazakistan Ve Kanada 3. lüsüdür Bunu nerde araştırırsan araştır Türkiyede uranyum vardır fakat çok azdır Türkiyenin nasıl nükleeri var dersen natoyla ortak yani ülkemizde incirlik havaalanında 90 tane nükleer silah var evet ama bu bizim olduğu anlamına gelmez 2023'te incirliği alıyoruz Ve şu listeye bir bakmanı öneririm.
d28wbuch0jlv7v.cloudfront.net/.../...rsenals_n.jpg
güçlenmeye fırsatı yokki yazık başının belası İsrail
Zulüm gören herkese acırım bunu nerden cıkardınız
@Sergio233 senin an. skm kardeşim ne ırkçlk ypyon güzel kardeşim müslüman müslümandır burda keyfine bakyon orda adamlar ölyor çakal
Ezik kelimesi doğru olmamış kardeş düzeltirsen sevinirim
Askeri gücü yok sadece hamas kurtuluş örgütü var savaşan..
hayır yok ne yazık ki
İsrail ondan rahat saldırıyo demek ki
Ama Böyle bulgaristan gibi bir devlet olsa filistin yine rahat saldırır :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar