Babam annemi aldatıyor , psikolojim bozuk ne yapmalıyım?

merhabalar, 19 yaşında universite öğrencisiyim. bu konuda ne yapacagım hakkında bir fikrim yok ama oldukca agır geliyor. babam yıllardır yurtdışında çalışıyor. universite sınavından sonra bende babamın yanında okumaya karar verdim. babamla ikimiz yurtdışındayız. annemler türkiyede. aldatma olayı çok uzun zamandır var. babam türkiyeye iş tatillerinde her gelmesinde hep yeni bir şeylerini yakaladım. 2 yıldır konuştugu bir kadın vardı oda evliydi. Kadına anneme etmediği iltifatları sözleri söylediğini gördüğüm an beynimden vurulmuşa döndüm. çünkü kimse konduramaz babasına, bilirsiniz kızlar eşlerinin babası gibi olmasını ister. bende öyleyim, öyleydim. bir keresinde annem mesajları yakaladı ama sadece bir kısmını sadece normal yazışma olan kısmını. annem o zaman bile sinir krizleri geçirmişti. ki annem babama aşık. ilk günkü gibi. Kendini eşine adamış bir insan. şimdi yaşadıgımız yerde olan olaydan bahsedeyim kısaca bir kaç gün önce telefonu arızalı olan babamın sarj aletini almak üzere odasına girdim telefonu takılıydı sarjı çıkardım ve ekranda whatsapp tan gelen mesajları gördüm. hemen girdim ve yine bir kadın gördüm ağlamaya başladım. kadın babama ''yorgun gorunuyordun bugun'' ''oglum için 120 dolar gerekli'' gibisinden mesajlar yazmış. canımlar havada uçuşuyor. ben evde yokken kadın eve de gelmiş konuşmada bunlarda yazıyor. konuyu anneme açmayı o kadar çok isterim ki ama maalesef küçük bir kardeşim var ve annem bunu kesinlikle kaldıramaz koah hastası ve aldatılmayı hakeden şu dünyadaki son insanlardan biridir. ben bunu hazmedemiyorum o kadar zoruma gidiyor ki babam annemle konuşurken onun yüzüne tükürmek istiyorum. Sizce ne yapmalıyım psikolojim bozulmuş durumda.
Babam annemi aldatıyor , psikolojim bozuk ne yapmalıyım?