Bana zamanı hiç yok, biraz çaba göstermesi lazım değil mi? Ben bu işin içinden çıkamıyorum. Yardım edin lütfen

bana zamanı yok. ben bu duruma katlandım uzun süre, ama son zamanlarda yetti artık diyorum. çevremdeki sevgilileri görüp kıskanmaya başladım. o çalışıyo okula gidiyo. anla beni diyor.

Birbirimizi seviyoruz. ama zamanı yok bana. bana vakit ayırmak için özel çabasıda yok. bazen arkadaşlarıyla takılır. ben bu durumu söyledim ona, anla diyo sürekli, gece onlarla çıkıyorum sen gece çıkamıyosun diyo, anca o zaman zamanım var diyo. eee ara beni sesimi duy! oda yok.

ona benle ilgilenmiyorsun dediğimde sinirleniyo, bende ne yapacağımı şaşırdım diyo. ya bıktım ağlamaktan gece gündüz. bana zaman ayırsın, arada arasın konuşalım yok işte (bazen arıyo ama bir kaç dakka, yetmiyor. ben onu özlüyorum. okuluma dahi gelmedi ya. evimin oralardan geçmedi hiç) zamanın olunca haber ver konuşalım dedim bu sabah, aramadı halen! benim üzgün olduğumuda biliyo. bi çaba göstermesi lazım değilmi? nasıl rahat olabiliyo ben böyle mutsuzken?

Birbirimizi anlıyamıyoruz tartışmalardan çıkamıyoruz. hep aynı konu. bunun dışında duygusal biri değil pek, öyle sevgisini çiçekle böcekle göstermez. o daha çok mantıklı düşünürken bende her kız gibi duygusal yaklaşıyorum olaylara. beklentilerim oluyo ister istemez. zaten arada şiir yollardı oda yok artık.

Ben anlayışlı olmaktan bıktım. AŞK yaşamak istiyorum.. bizim durum şöyle, yakında istemeye gelecekler, yani nişanlanacağız. ilişkimiz ciddi. ama benim şimdiden endişelerim var. o ilerde daha iyi olacak diyo. şimdi mecbur çalışmam lazım. bende istemezmiyim şenle vakit geçirmeyi diyo. ya ben kızım, bana arada güzel birşeyler söylese eriririm. arkadaşlarıyla akşam takılacağına, beni arasın.

ne yapmalıyım? :( 3 gündür telefonumu kapattım, ama bişey değişmedi. Hep aynı konu üzerinde tartışmaktan bıkmış, anlayışlı değilmişsim. ulan şen benim için ne yaptın? artık seviğişindende şüphe etmeye başladım. arkadaşlar yardım edin, içinden çıkamıyorum :((
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada yakisikli biri yani cok kiz var pesinde. Beni sevmese neden benle beraber olsun, ailesiyle tanistirsin degilmi? peki neden bu odunluk? neden beni anlamiyor.
Bana zamanı hiç yok, biraz çaba göstermesi lazım değil mi? Ben bu işin içinden çıkamıyorum. Yardım edin lütfen