Offff hemde ne sinirlenirim 😡 Derin sessizlik ve karanlık hakim olmalı uyuyacağım yerde 😭 en ufak seste uyanıp kulağı dikiyorum sese hemen 😭 dikkatimi sesten geri alabilsem uykum kaçmayacak belki aça kulak sese gidiyor hemen 😢 Hâliyle uykum kaçıyor 😢
Insomnia var bende en cok sinir oldugum sey cok uykum olmasina ragmen uyuyamamak heleki saate bakipta sabaha yaklastigini ve hala uyuyamadigimi gormek deli ediyo
Eğer uyuyamamın sebebi rahatsız eden düşüncelerim ise galiba. Koyarsın kafanı yastığa uyumak istersin dış dünyanı unutup. Bütün dertlerini sıkıntılarını ayakkabını çıkarttığın zaman kapının ardında tutmak istersin. Çocuk bedenini yatağa yatırıp üstünü örtsün istersin baban. Tek derdinin alnından öpmeyi unutmuş olması olsun istersin sadece bir gecelik. Sabah mutlu bir sabaha uyanmak istersin sadece.
Benim uyuduğum odada hiç ses ve ışık olmayacak. Saatin saniyesindeki ses bile beni rahatsız eder. Eğer bir başkasıyla aynı odada kalacaksam, o başkasının nefes alıp veriş sesini dahi duymamam gerekiyor. Aksi taktirde uyuyamam ben öfkelenirim. Öfkelendiğimde de şiddetli baş ağrılarım başlar.
Uyuyamadığımda kalkarım balkona çıkar temiz bir deniz havası alırım. Klasik bir müzik, bitki çayı ve kitabımla tekrar dalmaya çalışırım. Uyuyamaz isem de gergin olmam; ama uykusuzluğun verdiği halsizlik olur.
Bu arada ben artık uslu bir adamım septin. Tepmek istediklerimi diksiyonumla tepecegim. Argoyla insanları boza boza kolumda ki rolexte bozuldu. Herkese selam sana "slm" 😊
İnsanlar uyuyamayınca sinirlendiklerini sanırlar, ama aslında gergin oldukları için uyuyamazlar.. Yani sinirli olmak uykusuzluğun sonucu değil sebebidir..
En İyi Cevaplar