sizce hangisi türklerden en çok nefret ediyor arkadaşlar?
Avrupalılar
Amerikalılar
İsrailliler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Avrupalılar, İsrail zaten ülke değil Amerikanın p. çi Amerikanın da sözünden çıkmayanı sevmemek için bir sebebi yok, Osmanlı devri boyunca egemenlik altında yaşayan Avrupalıların kuyruk acısı var
İsraililer Türkleri severmi peki hocam
Müslüman olduğumuz için sevmezler
Türklerden en çok yine Türkiyede yaşayan Türkler ve müslümanlar nefret ediyor. Bunu çok rahat görebiliyorum artık. Ondan sonra Ermeniler..
ermeniler
Cevap
9Cevap
Ermeniler hele bide bozmasıysa nefret eder. Türk ırkını sevmezler. Zaten bizde ermenilere ölüyoz bayılıyoz :D elimde olsa hepsinin anasını bellerim.
Türklerin kendisi.. bunu anlamıyor ve göremiyorsan pes vala!!!
Amerikan başkanı Donald Trump olursa eğer bak sen o zaman gör nefreti..
Ermeniler ve yunanlılar olabilir.
Avrupalilar iste hepsi ayni bok.
hiç dostumuz kalmadı saolsun hükümet baba
@g__ozgur daha cok herseye kılıf uydurabilme yeteneği diyoruz aslında
@uğurcan_97 Benim kılıf uydurmaya ihtiyacım var mı sizce? Ben gördüğümü söylüyorum. Amerika, Rusya gibi devletler Türkiye, Azerbaycan vs gibi ülkelere sizin dostunuzuz, her zaman arkanızdayız gibi şeyler söylüyorlar, ama ellerine şans düşse, bir kaşık suda boğarlar bizi. Aslında bu herkes biliyor, ama politika gereği oynuyorlar. Sizin hükümet onların maskesini düşürdü sadece. Bence siz yeni düşman kazanmadınız, saklanan düşmanlarınızı ortaya çıkardınız.
@lady_baku çevreye bir bak bkalım eskiden böylemiydi komşularla düşman oldu nerdeyse. ülkede ticaret bile duracak az kaldı
Suriye pkk kampları vardı zamanında. Apo nerde saklanıyordu bekaa vadisinde. İran bölgede bir mezhep savaşı çıkarıp lider olma hayalleri var. Rusyanın sıcak denizlere inme hayalleri. Ermenistan zaten asala ve pkkyya destek veriyordu. Yunanistanla sular durulmadı. Bulgaristanta Türklere yapılan zulümleri aç araştır. Şimdi bunlar dostumuzduda hükümet bozdu değil mi? Bak hükümetten önce bile dostumuz değillermiş.
avrupa bazı ülkeler ve israil
D: Hepsi
İsrail/Yahudiler.
Hepsi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar