Arkadaş ya da sevgili olarak anlamakta ve anlaşmakta zorlandığıniz insanlar genelde hangi burçtan çıkıyor? Ya da en iyi anlaştığıniz burçlar?

Arkadaş olarak kovalarla iyi arkadaş oluyorum.
Terazi ve ikizleri anlamam baya zor oluyor.
İkizler misiniz yoksa?
Masum bir görünüş. Dikkat çekici dudaklar. Duygusal gelgitler.
:-) ikizler senin dediğin gibi o kadarda melek değiller ama.
İyikide ikizlersiniz degilmi :-)
Burcunuzun cok seviyorsunuz hatta
Peki öğle olsun :-)
Teşekkürler :-)
İkizler burcudur net. Diğer 11 burçlardan birini söyleyen ikizler Burcu ile tanışmamıştır.
Şöyle diyeyim anlaşılması kolay olan bir burç ikizler. Çünkü genelde açık konuşurlar. Ve kastım ikizler erkeği değil. Bende ikizler burcuyum. Anlaşılması kolay ama ilişki yürütmek ikizler Burcu ile zor olabilir bence çünkü ne kadar ikizler Burcu insanı tanıdıysam hepsi kararsız ve dengesizdir ama birşeye karar verince de vazgeçmez. Kendimden de biliyorum bu örnekleri.
Resimdeki balık ve bence de balık ben balığın kimseyle anlaşamamış kimse de beni anlamaz
Aynen bana herkes çok degisiksin der
Tesekkur ederim
Cevap
7Cevap
Ben Akrepim, cok iyi anlastigim burclar Koc, Basak ve yengec anlasamadigim bir burc varsa o kesinlikle Baliktir...
@Bihter___ neini beğenemedin güzelim balık burcunun :D
@d_a_rKn_i_g_t Söyle söylim, benim karsima cikanlar iki yüzlü, icten pazarlikli, sinsi ve yapmacik ciktilar... acikcasi beni Balik burcundan soguttular😅
@Bihter___ biz genelde sadık güvenilir oluyoz ama senn şansın yokmuş demekki
@d_a_rKn_i_g_t Muhakkak... ama sükür cevremde bana uygun insanlar baska burclardan cikti😊
Balık burcu erkeği bence :D ;)
Amin :D
yengeçim su ve hava grupları ile iyi anlaşırım
:) :)
Ikizlerim yay ile harika anlasirim😄😄
Balık. Ama inadına da balıkları seviyorum😊
ben balık burcuyum biraz anlaşılmazım ama :D
abartma sayın soran neyimizi gördünüz ki :D
koç..
Aslan + Kova
Akrep :)
Koç zor