Eskiden her bebek aynıydı benim için. Yeğenlerimden sonra dünyaya farklı bakar oldum. Çok mutlu, çok pozitif oldum.
Sizde durumlar nasıl?
Sizde durumlar nasıl?
ben negatif oluyorum her geçen gün yeğenlerim oluyor 7 ay sonra bir yeğenim daha olacak ve ben hala baba olamadım ya ona yanıyorum babam da kızıyor bir meslek sahibi ol da evlen diyor ama ben işte 2 sene sonra bitiriyorum okulu ve kafam çok karışık evlenmem çok zor işte..
Onların ayrı bir değeri oluyor. Kıymetlimisss! :D
www.siirdostu.com/.../...b_7751681771364733539.jpg
Çocuğun karşısında her türlü maymunluğu sınırsızca yapıyorum fakat normalde hiç bir çocuğa o kadar sıcak davranmam, kendimi bir onunlayken tanıyamaz oluyorum ve çok güzel bir enerjisi var
Yok değişmedi, çünkü zaten çocukları ve bebekleri oldum olası sevmişimdir.
Cevap
16Cevap
Yeğenlerim olduktan sonra çocuklara nasıl davranılması gerektiğini öğrendim bu da yarın bir gün benim çocuğum olursa daha bilinçli bir yetiştireceğimi düşünüyorum.
8 yaşında amca 15 yaşında dayı olmuş biri var karşında şu an :D Ve bir şey diyeyim mi katil olmak için güzel bir bahane :DD Şaka bir yana bende öyleydim ama artık değilim cidden cocuk denen tatlı yaratıklar iyi ki varlar
ilk dayı olduğumda 6 yaşındadim o zaman bişey anlamadimda, şu an bakış açım değişti tabi sempatim çok daha fazla çocuklara.
doğsun bakalım düşünürüz :) çok sıkılıyorum bence hayatıma renk katacak :D
Benim hayatim bayagi degisti onlar dunyaya geldikten sonra 😊 hatta oyle bir degisti ki buyuk olan bazen karistirip anne diyo bana 😄
Ben zaten cocuklari cok seven bırıydım yegenım olunca onu annesi gibi sevdim diyebilirim yani aşırı duskunum benimde evladım gibi
Yeğenlerim büyüdü. Bulüğa erdi ve örtündü. Öyle kıymetliler, öyle sevimliler ki dayanamadım öptüm geçen.
Yeğenim olacak bekliyoruz :) pozitifligim daha bir arttı onu beklerken
Evet kesinlikle bir tane seherim var cennet kokulum o benim dunyama guneş actiriyor
Büyük yeğene bakıyom çocuk yapmam diyom küçüğüne bakıyom 12 tane yapasım geliyo dördüz olarak:/
Evet yeğenim olduktan sonra çocukları sevmeye başladım senin gibi kokuyorsa bide allaaahh tamamdır :) sanki senin miş gibi
Çocukları hiç sevmezdim rüyamda hamile olduğumu gorunce çok sevdim sonra yine sogudum
3.5 yaşında bir yeğenim var alıyorum yanıma beraber çizgi film izliyoruz hanfendi bide anlatıyor bana🤣 (HALASININ AŞKI)
çocuklara değil sadece yeğenime karşı farklıyım :)
Ulan bir çocuğum olaydı dedim
Küçük yeğenler okey de büyük yeğenler maşallah.
Ben de çocukları daha çok sevmeye başladım
Aynı durum bende de oldu :)
Çocuk sevmezdim ama onlara tapıyorum
çocuk sevgisi neymiş onu anladım
Çocuğum olsa bu kadar sevmem❤️
BENİMDE YOLDA DAYI OLACAĞIM HEYECANLA BEKLİYORUZ
yeğenim yok
Yegenim yok :(
Evet siste
Evet
yeğenim yok
Aynı :D