Gece rüyama girdiler. Rüyamda Nas, Fatiha, Ayetel kürsi okudum korktu ama gitmedi sonra 3 kere Allah rızası için git dedim o zaman zorla uyanabildim
Ateistler yazmasın küfrü basarım
Ateistler yazmasın küfrü basarım
Son cümlene bayıldım :D
Bu gibi durumlarda illa ki sana musallat olmaları ya da hep gelecekleri düşüncesinden çıkmalısın.
Allah hepimizi bir şeylerle sınar, buna konuya yakın örnek olarak mesela Büyü de gerçektir ve Allahın ilmidir aslında. Cinlerin isteklerini yapanlara onların işlerini yapıyormuş gibi göstermesi, Allahın izniyledir, çünkü kul kendisi o yoldan çıkmak istedi ve Allah o kula hemen azab vermeme sebebi Tevbe edeceği mühlet içindir.
Mesela sen de, Normal olarak uykudan hemen önce okuma yapmıyor unutuyorsan , ve ya okuyor ama Anlamlarını unutmuş kadar ezberden gidiyorsan, sadece korku aklına geldiğinde dualara sarılıyorsan bu da bir çeşit sınanmadır, seni korkundan emin kılan yine Allahın seni koruyan melekleridir.
Sorgulaman güzel, ama unutma ki onlar korkunla beslenirler ve yine unutma ki, Allah yolunda olanlarla uğraşırlar.
"Şüphesiz biz kulları (insanları) yarattıklarımızın en üstünü kıldık.."
Yani okuduğun Felak ve Nas ın inme sebebine de bakarsak, zaten onları def etmek kalbinde ve dilinin ucunda..
Saygılar :)
Cinlerde bizim gibibirade uzerinden sinava sokulmayacak mi ya duayi gorunce neden kacsinlar. Seytan degilmiydi o
Çünkü onlara " İnsanlarla aranızda perde vardır, onlar sizi göremezler, kim onlarla iletişime geçmek ister, dünyalık bir işini halletmek ister ise, o Allahın rahmetinden uzaktır " tebliğ edilmiştir. Onlarında müslüman olan ve gayri müslim olanları olduğu için onlara tebliğ edilen ayetler okunduğunda Cezalandırılacaklarından kaçışırlar, ve Felak-Nas ile Ayetel Kürsi okuyan kulu, Allah melekleri ile korur, o zaman ondan kaçışırlar, yoksa yaradılışlarına döndürülürler yani yanarlar..
Sadece cinler değil duayı görünce kaçan, insanlardan da inkar edenlere okuyunca nasıl ağır geliyorsa o dualar, kötülük kördüğün birine zilzal suresini okuyunca nasıl kalbini sıkıştırıyorsan bunları da öyle düşün.
Çok düz mantıkla bakmışsın kardeşim kusura bakma..
gucluyse dırenır gıtmez dıye bırsey yok. sadece dırenır ama o ayetlere dayanamaz. zaten seytanı ruyada amacı senı korkutmak ve dua okumanı engellemek. karabasan degıldı degılmı? karabasanı yakabılırsın. dıs musallattır o
Cevap
3Cevap
Bazen , gönderilmeleri gerekir , bilinçli birisi tarafından.. Tatlılıkla değilse , zorla.. Ama bu bilinçli kişi asla ve asla ufurukcu bir cinci hoca olmamalıdır..
Muska yazdır kendine sana aşık olabilme ihtimali var
Musallat olurlarsa gitmezler kolay kolay
valla bana gelmiyorlar allahtan :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar