Ayaktan Tiksinme?

Bu huyum daha önceleri de vardı fakat şimdı biraz daha rahatsız edici oldu.. Bir ayak gorunce direkt yüzümü buruşturuyorum.. Refleks oldu artık. Ayak fetişi olan insanlara bir türlü anlam veremiyorum.. Cok tiksinç.. Çıplak ayak görmekten nefret ederim.. Kendi ayaklarım da dahil.. Yaz-kış hep çorapla üstüne bir de terlikle gezerim.. Gece yatağa girince çoraplarımı yatakta çıkarırım.. Ayak tırnaklarımı kesmek cok büyük işkence benim için.. Bir reklam var televizyonda hepiniz bilirsiniz.. Kadın (lar) bir makine ile ayaklarındaki ölü derileri temizliyor.. Anlayacağınız bol ayaklı bir reklam ve bir süre sonra kusacak gibi oluyorum.. Ya değiştiriyorum kanalı ya da direkt kafamı çevirip görmemezlikten geliyorum.. Neredeyse her gün yürüyüşe çıkarım ve gittiğim yolda ayaktaki ölü derilerle ilgili fotoğraf var.. Direkt yüzümü buruşturup kafamı çeviririm.. Çok garip bir fobi ve artık çok rahatsız etmeye başladı.. Sizlerde de bu durumda olan var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
ERGENLER VE HALA ERGEN KALANLAR LÜTFEN GİDİN AT ÖTE DE YAPIN YAPACAĞINIZI.. SORUM AKLI OLANLARA, SİZLERE DEĞİL
Güncellemeler
+1 yıl
Dokor dış8nda budurumdan kurtulma yollari var mi
Ayaktan Tiksinme?