Eylül: Yılın dokuzuncu ayi
Anlamlarinida bunlar ☺😊😊
Nisan baharı güzelliği anımsatıyor :) Eylül ise soğuğu yitirilmişliği ayrılığı anımsatıyor :)
Aynen benim düşüncelerimi yazmişsın ☺
Şubat Mart bunlar da güzel bence :D oyum eylülden yana :D
Şubat Mart mi 😄bence isim olarak uygun olmaz yaa 😃😂
Nisan değilde Nisa olabilir aslında. Eylül daha mantıklı geliyor aslında.
Nisanin anlami çok güzel ama 😊bolluk, bereket, cömertlik demek☺nisayi sevemedim bir türlü ya bide çok var artik nisa
Alara da güzel bir isimmis ☺bende çok sevdim nisanin anlamini.
Ek derken ne demek istiyorsun 😊ikinci bir isim mi?
Hmm anladim ☺cok güzel bir düşünce olabilir aslinda. Mesala benim isimlerinin anlamlari birleşince mücevher yürek anlami ortaya cikikyor ama annemler bilerek koymamis denk gelmis. Mesela Nisanin yanina ne olur? ☺
Ay hiç olmadi onlar ya 😂😃 ama sağol fikirlerin için. Ben artik olduğu zaman düşünürüm😊
Tesekkur ederim ☺
Nisan diyince icim huzurla dolmuyor eylül daha hos djfjfif
Olabilir oda senin düşüncen 😉
Ben sadece bana ne ifade ettiği yazdim sana birşey ifade etmeyebilir 😉
Olsun ya 😊bn yinede aciklamk istedim.😉
Cevap
14Cevap
Nisan , Eylul, Ekim, Kasim, Mayis, Temmuz bakalim aylar bitince gun isimleri de cikacak mi? :D
Bir eylül ile Nisan isim olarak kullanıyor zaten 😉 dedigine gelince orasini bilemiycem ama sanmiyorum günlerin isim olarak kullanilacagini.😉
Kasım mi hic duymadim isim olarak kullanildigini hic duymamistim😮sayende yeni bir bilgi öğrenmiş oldum sağol ☺mayis, temmuz, ekim isim olarak kullanılacak kadar güzel değil. Anca dizilerde kullanilir dediğin gibi fantastik olsun diye
Hic biri eylül ile Nisan kadar güzel değil bence ☺
benim yiğenimin adıda Nisan ben koymuştum adını Nisan koy
Çok güzel bir isim koymussun yiğenine ☺ bnde isterim kizim olursa Nisan ismini koymayi. Ama bakalim nasip kismet 🙏😊
ama yaninda nur'da var nisa nur yani
Nur ismi ya tek olarak koyulmali ya da hic konulmamali bence 😕bana zorlama gibi geliyor diger ismi gölgede birakiyor sanki.
Ama iki isime karsi değilim hatta iki isim daha güzel duruyor ☺ sadece isimlerin yanina nur veya naz isminin eklenmesini sevmiyorum.
ama sadece Nisan diyoruz nur felan demiyoruz kimlikte öyle yazıyor rahmetli ablam söylemişti 6 sene evvel
Yani aslinda Nisa Nur mu yoksa Nisan Nur yigenin ismi kafam karisti biraz 😶ablan için çok üzüldüm Allah rahmet eylesin.
Nisan çok ağır oluyor nisa daha iyi sade kolay ablam içinde teşekkürler :))
☺😊😊
Nisanda kız arkadaşımla yolları ayırmistik bu nasil Nisan aylardan kaldırsınlar ☺
Değişik bir bakis acisi 😉
Sorma insan sevipte ayrılınca antipati duyuyor ona dair olan herşeyden aynı duyguyu yasadınmı bilemiyorum 😶
Eskiden sevdiğim ama artik sevmediğim insanlarla yollarimi ayirinca bende sevmem onlari hatirlan seyleri 😕anliyorum seni.
Anladığına sevindim Allah düşman başına vermesin
Amin amin 🙏
eylül. kızım olursa ismini eylül koycam o yüzden :D
Kızım olursa adını (duru nisan)
dusunuyorum:)
Ne tesadüf ya bende biara Nisan duru diye düşünmüştüm.☺
Dusunceler amellere goredir :))
☺😊🙏😇
1 Nisan olmasinda :))
Ne alaka ya 😂
eylül ya, kızımın adı eylül olcak
Güzelmiş 😊ama bakalim annesi de begenecek mi Eylül ismini 😉
annesiyle tanışmadım daha :) ama ilk bunu sorcam sonra seni seviyorm dicem :)
Güzel bir düşünce 😊peki olmaz derse 😉
ya bir sevenim olsunda tek sıkıntımız bu olsn çözülür :))
Bencede haklisin 😊
haklı olmak mutlu olmaya yeter inşallah :)
İnşallah 😊🙏rabbim herkese mutlu, huzurlu, saglikli bir ömür nasip eyler.
amin amin :))
ağustos koy en güzel zaman
Ağustos mu 😒tm güzel bir ay ama isim olarak olmaz bence
eylül kesinlikle çok sempatik geliyor
Eylül..
Eylüüüll
Eylül
Eylül güzel..
Eylül
Eylül
Eylül
eylül bence