Ben 1 seneden beri nişanlıyım. Nişanlımı çok seviyorum ama artık benden ayrılmak istiyor. O duruma geldik, 3 ay kaldı düğünümüze. Ev baktık, bulduk, sonra ev aileme çok yakın dedi, istemiyorum dedi. Aile de annem çok değer vermedi, babam da öyle, o da kendisi bana hiç değer vermiyorsunuz dedi. Şimdi ev için mobilya baktık, onları aldık. Çok çaresizim, ne yapacağımı bilemiyorum. Annem ile babamla konuşmak istemiyorum, zaten onlar beni çok ciddiye almıyor. İş yeri nişanlımın uzak, ondan o evi istemiyor. Birkaç hafta önce de "bak, iyi gelmiyorsun bana" dedi. "Beni kullanıyorsunuz" gibime geliyor dedi. Kafam çok karışık, bir yandan düğün telaşı, her gün ağlayasım geliyor ama hiç kimseye belli edemiyorum. Annem babam bu önemli dönemde izin yapıyor. Keşke bazen diyorum, ben bu kadar dertsem kendimi kesip öldüreyim, kurtulsun herkes benden diyorum. Bir yandan çok seviyorum, çok güzel 4 senelik ilişkimiz var. Nişanlandım. Şimdi çok kilo aldım, saçlarım dökülmeye başladı nişanlık döneminde. Bir de elalem var, onlar da konuşuyor. Bıktım, ne yapayım, ne olursunuz yardım edin.
Bir erkek olarak daha zor, hiç kimseyle konuşamıyorum. Nişanlım ile konuşsam, o da "aile babası olacaksın, bu halde seni görmek istemiyorum" diyor.
Ailemin karşısında bir defa ağladım, çok mutsuzum. Onların yanında kendim olamıyorum, bir şey de diyemiyorum.
Allah'ım, bana yardım et, ne olursun.
Ne olursunuz siz bana yardım edin, ben kaç defa bu duruma düştüm ama hiç konuşamadım. Ben çok sessiz biri olduğum için de çok zor konuşmakta zorlanıyorum. Normalde buraya hiç yazasım yoktu ama çaresizim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer