Sizce türkiye yobaz dinci bir ülke mi değil mi? sizin görüşünüz nedir
Evet yobaz dinci bir ülke.
Hayır laik bir ülke.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Özgür herkesin fee takıldığı bir Ülke. Bukadar rahatı da yok. Ben başörtülüyüm Bulgaristana gidiyorum tip tip bakan laf eden insanlar oluyor ama kafa gelince onlar görgülü avrupalıı. Ta bir sahip çıkın imanınıza dininize vatanınıza. İçkini içiyorsan iç evinde kimseye zararın olmasın, kimse kimseye içki içiyor diye de müdahale etmiyor bu memlekette.
Laik kesim var elbette ama asıl olay o değil bu duruma sebep şey halkın %70i okuma yazma dışında bilinçlenmek adına birşey yapmayan duyduğuna inanan öylesine yaşayan gelişmemekte direnen insan topluluğu bu yüzden din değil safsatalarla kandırılabilecek insanlar çoğunlukta
Atatürk zamanında laik bir ülkeydik. Şimdiyse herkes yobaz olmuş. Bir görüşü benimsiyorsa başka bir görüşü dinlemez hemen reddeder yadırgar. Haşa ALLAH'a inanırım ve müslümanımdırda ama ateistlere ve deistlerede saygı gösteririm. Çok gördüm örneklerini "dinsiz, imansız, kafir, cehennem ateşi seni bekliyor" gibisinden. Saygı kavramı kalmamış
kısıtlı laiklik, full yobazlık -_-
- Kısıtlı'dan kastım, kapalı ablalar, dövmeli, piercingli ablalara laf atar oldu
- Full time yobaz takılanlar, tayyibin kuyruğundan ayrılmaz oldu
iyi değil ülkenin durumu -_-
Geçen gün bakkaldan İçki alıyorum evet içiyorum herkes bana bakıyor alırken kardeşim onlara ne içemezmiyim?
Cevap
11Cevap
neyin kafasındasınız arkadaş? şu rezıllığe bak %78 :) :) gerçekten komik insanlar var. Görende diyecek kafalarına vuruyorlar. Ülkenin durumunu sorguluyorsun hala yaboz dinci diyorlar . Daha neyin özgürlüğünü istiyor bu millet?
Kimse kusura bakmasın kendı ulkesını karalama şerefsizliğini gösterecek insanların ençok olduğu ülke Türkiye.. Umarım bir gün bu Ülkeyi ve bu milleti karalama sevdalarından vaz geçerler de gerçekten bu ülke için bu toplumun iyiyliği refahı için çalışma amacını kazanırlar..
Değil..
Yobazlık olsa bu kadar dinimize laf edenlere karşı idam cezası gelir. Dut yemiş bülbüle dönerdiniz!
Yobaz gerici bağnaz bir zihniyet hakim ama bu geçici. Çünkü ortadoğu bataklığı değil laik bir Atatürk türkiyesi burası. Er ya da geç fabrika ayarlarına dönecek.
Sitedeki kızların bakirelik ve sx sorularına bak anlarsın.
Türkiye dışında ülkeler görseniz Türkiyenin her karış toprağını öperdiniz. Türkiyede hiç olmadım, Türkiyelide değilim.
yobaz dinciden kastının ne olduğu önemli başörtülü herkese yobaz yaftası vuranlardanmısın?
Hayır fakat bakkalda içki alıyorum mesela herkes karışıyor onlara ne kardeşim?
Dostum haklı olan sensin bende sinir oluyorum o tiplere gidin evde sevişin mk metro evinizmi
yobaz dinci bir ülke böyle yaparak dinden uzaklaştırıyorlar insanları en çokta kendileri yapıyor yasak olan ne varsa
Doğu batı sentezi karıştı artık. Hatta batı şu an daha üstün gibi
Ak partililere yobaz demeye çok alışmışsınız. Yobazın anlamını öğrenin ilk önce.
Yobazın anlamını ben senden iyi biliyorum kardeş siz akpliler ülkeyi mahvettiniz lanet olsun akpye.
Sie
Sen böyle yaparak yüzde 60'ın hakkına saygı duymuyorsun o yüzden sizinki yobazlık oluyor.
Hani demokrasi?
agzina saglik... kahrolsun akp..
@yellowflower yobaz olduğunu belli ettin.
o yöne doğru gidiyor, halkın yarısından fazlasıda yobaz
Anlamadığım dinci olunca yobaz mı olunuyo
Siklar cogalmali yuzde 80 yobaz
En iyisi laiklik herkes istediği dine mensup olabilir bu benim görüşüm.
Türkiye müslüman bir ülke
Turkiye Şu an laik mi hahahahahah 😂
Şüphesiz..
Evet öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar