Ölmek gebermek istiyorum.Ölümden de korkmuyorum bu berbat dünyada yaşamaktan korkuyorum. Ya siz?
Ölmekten korkuyorum.
Yaşamaktan korkuyorum.
Ben mücadele etmesini severim.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayata olan inancını yitirdikten sonra , umudunu sevdiklerini kaybettikten sonra yaşamak anlamsız geliyor. Mesela etrafımda bir çok kişi var ailem akrabalarımı arkadaşlarım ama ben yapa yanlız hissediyorum bir yarına daha uyanmak için nedenim bile yok ölmeyi bir çok kez isteyip sene sen de ger şey gibi ölmeyi de beceremiyorum
Merhaba, Hayatta ne olursa olsun, umudunu kaybetme yarınların neler getireceğini asla bilemezsin. Senden daha değerli, daha kıymetli kimse yok. Kendine sımsıkı sarıl, çünkü bu dünyada en çok senin sana ihtiyacın olacak. Gülümsemekten vazgeçme, çünkü kimin gülüşüne aşık olacağını bilemezsin. Kalbin'den, öperim çok. 😘 Hakkında en güzeli değil, en hayırlısı olsun her zaman için. Dilediğiniz her şey, gönlünce olsun. Kendine iyi bak gülüm, seni emanetleri kaybolmayan Allah'a emanet ediyorum.
İleri de mükemmel bir, anne olacaksın unutma.
Her zaman sonuna kadar mücadele etmeyi seviyorum.
Ölmeyi bende istiyorum. Herşeyden çok istiyorum bıktım bu dünyadan. Çok zor geliyor artık.
Aynennnn. İnşallah ölüm vaktim erkendir.
Ama biraz korkuyorum nasıl olucak diye çok canım yanar mı
Yanar.
Bu şarkı sana gelsin dostum.
Cevap
9Cevap
Yaşamaktan korkuyorum çünkü acı çekmekten korkuyorum ve hayat acıyla dolu. Hayatta kaldığım sürece başıma her türlü şey gelebilir. İşkenceye maruz kalabilirim. Çok kötü kaza geçire bilirim. Bir sürü potansiyel tehlike var. Ve bunların gerçekleşmeyeceğini hiç kimse garanti edemez. Doğmamış olmayı tercih ederim. Böyle bir dünyaya çok getirmek gibi bir vicdansızlık da yapmayacağım zaten.
Merhaba, Hayatta ne olursa olsun, umudunu kaybetme yarınların neler getireceğini asla bilemezsin. Senden daha değerli, daha kıymetli kimse yok. Kendine sımsıkı sarıl, çünkü bu dünyada en çok senin sana ihtiyacın olacak. Gülümsemekten vazgeçme, çünkü kimin gülüşüne aşık olacağını bilemezsin. Kalbin'den, öperim çok. 😘Hakkında en güzeli değil, en hayırlısı olsun her zaman için. Dilediğiniz her şey, gönlünce olsun. Kendine iyi bak gülüm, seni emanetleri kaybolmayan Allah'a emanet ediyorum.
Yaşamak bile ağır geliyor artık onca ölenden sonra çok şanslıyız aslında
kana bulandık ülkece
Aynen benim de canım ona bozuk. Ev arkadaşlarım bile anladı. :/
Her an ve bir hiç uğruna ölebileceğini düşünmek korkutuyor insanı.
Hep sonu gelsin diye beklediğim aynı kısır döngüyü yaşamaktan sıkıldım ve çözğm bulamamanın verdiği gerginlik bıkkınlık var , yoksa hayat illa güzeldir şimdi
An oluyor bir garip duyguya varıyorum , ben bu sefil dünyada , acep ne arıyorum?
Sen ölmeyi çay içmeyle karıştırdın sanırım
Yaşamak daha kötü bence. Bu berbat dünya.
Bizim yaşayıp yaşamıcamıza bır rabbimiz karar versin
Zaten inancım yüzünden kendimi öldürmüyorum. Ahir zaman dedikleri bu olsa gerek. Sonraki ümmetlerin halini düşünmek bile istemiyorum.
Boşver her koyun kendi bacagından asılır
Yasamak herseye ragmen guzell.
ben o kadar yorgunum ki ölesim yok.
katılıyorum sana ölsekte gitsek
Ben mücadele etmesini severim.
Ben ikisindende sıkıldım yok olayım ben en iyisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar