Ben izlemeden once farklı bir dusunceyle oturmustum ama sonrs filmde degisik bir psikolojik hissi konu aldiklarini gördüm bir yandan zevk bir yandan takinti bir yandan vicdanın bunlar karşısında olusturdugu sucluluk duvari.. Izleyince asagi yukari kendimden de bir seyler buldum yani eylemsel bazda değil de his olarak. Siz nasil buldunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Guncelll
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Evet kitabinida okudum
Kitabi daha mi iyi genelde oyle olur ya kitabi okuyanlar filmden hayal kırıklığına ugrar
Evet film acemice gerci kizda kucuk ama kitaptan daha etkilendim ben bes sene once okumustum
Sahsen filmdeki bazi sahneler bile etkileyici idi onlar kitapta cok daha guzel ve uzun uzadiya sindire sindire verilmiştir de ben simdi gidip alsam eve getirsem bizimkiler bu cocuk napiyo der :))) halbuki kitap
Cogu insan anlamiyo ben derste okuyodum lisedeyken hoca anlamiyodu
Ama o sahnelerin kitapta satırlara dökülmüş sekline sahit olan bir ogretmen de ilk basta anlamayabilir :)) kaldi ki ben de anlamamışım ki izlemeden once farklı niyetle oturup degisik hislere bürünüp ciktim isin icinden o yüzden bastan sona okuyan ya da izleyen anlayabilir :)
Evet :)
O zaman nemfomanyak ve grinin elli tonunu da onerebilirim
Grinin elli tonuda mi und acik film
Anlamadim acik film mi derken o da fanteziler uzerine biraz sadomazosist iliski vs var
Onunda izliyim o zaman tavsiyen icin teskur
Seviyo musun bu tarz seyleri?
Evet
Neden konusmuyoruz peki hic tanismadan tanımadan birbirimizi?
evet izledim
Nasil buldun ben degisik bir istekle oturup dram yasayarak kalkmistim..
tam hatırlamıyorum ama farklı bir filmdi, yıllar önce izledim
Yalniz baya baya farkli ama salt cinsellik degil farklı fantezilerin, onun getirdiği duygusal catismalar anlatiliyor film sonunda bir daralma cokebiliyor insana :)
aynen öyle :)
bir sey dicemmm 20 yasindaymissin seneler once daha kucukken film olumsuz falan etkilemedi mi seni :)))
hayır etkilemedi :)
Beni neden etkiledi yaaa 😟😟😟