Asıl başlık:
Sizce doğru mu arkadaşlar?

düşündüğüm birine sordum doğru değilmiş gerçi kafam çık karışık başka birinin yanındayken bile onu düşünüyordum eskiden şimdi arasıra aklıma geliyor :) ama bazen aynı anda birbirimize yazdığımız oluyor
bu ne perhiz ne lahana turşusu anlamadım... bilemedim üzgünüm...
bunun bilimsel açıklaması şudur.
İnsan beyninin frekansları vardır. Karşı taraf istemeden de sen kendini karşı tarafa hissettirebilirsin. Bunun adına telepati deniyor
Doğru mu yani?
evet doğru.
Bunu tabiki de denemedim. Yani düşündüğüm kişiye gidip sormadım şu zaman da şöyle düşündün mü diye. Ama telepati bir gerçek.
Beyin frekansları ortalama 10 km kadar uzağa gidebiliyor. Mesela birşey düşünürsün, bir türlü dilinin ucundadır ama gelmez. Bir zaman sonra hiç olmadık bir yerde, hiç olmadık bir zamanda aklına geliverir. Bunun sebebi o şeyin cevabını çevrede ki herhangi birinin de onu düşünüp sana yansıttığı içindir.
Bunu somut olarakta deneyebilirsin. Araba kumandasını al ve arabanın çekmeyeceği bir mesafeye geç. Ama çok uzak durma. Basarsan açmasın. Sonra birde beyninin yanına götürüp bas. Açıldığını göreceksin. Bunun sebebi elektriktir. Abdestin sırrı da buradadır. Statik elektirikle yüklenirsin. Ve iletmeyi kolaylaştırır.
Telepati zamanla geliştirilebilen birşey. Zamanla uğraşarak vücut çakralarını açıp yoğunlaşabilirsen, kendi düşüncelerini aktarabilirsin.
saçma bencee
öyle olsa küs sevgili, arkadas vs.. kalmazdı bence:)
Bunlar montaaaj.
Cevap
37Cevap
E bu paradoksa döner. Birini düşünüyosam beni düşünüyodur, beni düşünüyosa demekki ben onu düşünüyodum. O zaman biz hep birbirimizi düşündük.
Oha tam eig lik
Alakası yok gece düşünüyosun onu mesaj atıyosun uyudunmu halbuki pireler uçuşuyo sabah olmuş mesaj şöyle salak mısın o saatte mesaj atılırmı
Ben istemsizce Tayyip Erdoğan'ı düşünüyorum şu an. Onun da beni düşünme ihtimali var mı sence? Tamamiyle züğürt tesellisi bir cümle bu.
Yalan.. Külliyen yalan, 1030302 tane örnekle bunu çürütebilirim. =\
Yalan hocam boşuna kendinizi böyle teselli etmeyin hüsran daha büyük oluyor boş verin hayırlısı deyin devam
bunlar cahilce düşünce alakası yok bu kadar saf olamazsınız
Takıntı halindeki düşünmelerde geçerli değil yalnız o toplumun yüzde doksanı takıntılı düşündüğü çin bence umutlanmayın
Bu gerçek olsa bile bende tam tersi olur :D Ben onu düşündükçe aksine o düşünmüyordur :D
Şıpsevdi değilim o zaman kızlarla konferans kurmusum
Birini düşünüyorsun diye o da seni düşünüyo anlamına gelmez
Ama aklına gelebilir düşünce gücü ;)
Saçma bence platonik aşıklar üzülmemeli o zaman nede olsa o da beni düşünüyor diye
Yalan kesin oarak dusundgum kisi beni dusunseydi nisanlanmazdi
Ya madem düşünüyor bir arasın bir sorsun bir mesaj atsın yalan bunlar ya 😔
Sanmıyorum ya sanmak istiyorum belki bazı durumlar için doğrudur
Yalan ulan oyle seymi olur.. Dusunseydi Şu an yanimda olurdu kopek herif
Düşünüyorsa o zaman nerede bu zalımın kızı?
Züürt tesellisi bu genelde karşı tarafın çokta.. 😄
malesef doğru tecrübeyle sabit.
Ciddi misin Trol mu?
ciddiyim;sezgi gücünü bilemem senin ama ben hissediyorum
eğer düşüncelerine engel olamıyorsan düşünmek istemezken aklından çıkmıyor ve seni huzursuz ediyor birazda hayattan alıkoyuyorsa düşünüyordur
kiii bazen işaretlerle de algılayabilirsin
Ay gizliden çıksana kardeşim ya
niye?
Yazacaktım neyse
buradan da söyleyebilirsin
trol olmadığını anlamak için psikoloji başlığında düşünce kuramlarına bakabilirsin
Anladım teşekkürler
Karşılıksız aşklar neden?
Yok yav oyle sey mi olur
Yok kalsın eyvallah. Böyle çok rahatım
Demek beni kimse düşünmüyo 😕
ya yok ebesinim @mı ali sami
Doğru değil ben onu düşünmüyorum artik
Beni düşünüyormu yani şu an sanmıyorum 😄
bokumun rengini düşünüyor o acaba hangi renk diye
@LSpıke doğrumu diyo yavrum jsjsj
Oladabilir olmayada inş. Öyledir
Katılmıyorum bu söze.