Kişilik & Karakter Birşeyler için hala umudumuz varmıııı? Anonim1309 Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 45 Yapay Zekaya Sor Günaydın herkeseee. Benim var, sonuçta hergün güneş açıyor.☀️☀️☀️ Güncellemeler1 yıl "Umudunuz" yazacaktım klavye çevirmiş 😅 Birşeyler için hala umudumuz varmıııı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. hayır umudum yok 1 0 Yorumla
FıstıklıLolilop Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 93% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 613 cevap paylaştı. Evet var 💓Kanka umudumuz daha içten olmuş boş ver 1 3 Yorumla Anonim1309 1 yıl Tamam knk bosveriyim 😅😂 Yorumla FıstıklıLolilop 1 yıl Ha şöyle 😂 Yorumla Anonim1309 1 yıl 😂😂 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Aşk için umut arıyorum. Aşkı bulduktan sonra evlenmek ve evlendikten sonra klasik arabayla Türkiye ve Avrupa turuna çıkma umutlarım var. 1 0 Yorumla
istanbluEser Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 460 cevap paylaştı. Köydeyim sobayı yaktım otueuyoeum misss havada ama hàla inekleri otlatmaya götürmedim, umudum var keyfm bitince götürcem😁😁😁 1 0 Yorumla
Yasemin_005 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Evet herşeye rağmen umudum var ve hiç sönmüyor . 1 0 Yorumla
Agsss123 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Umutlar hiç bitmez sadece hayal kurduğun kişiler değişebilir 1 0 Yorumla
sbl_34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Tabi ki. Daima. 2 1 Yorumla Anonim1309 1 yıl Ne güzel. Yorumla
şairruhlu_man Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Ümidim hep var sadece temkinliyim... 1 3 Yorumla Anonim1309 1 yıl Ümit güzel şeydir, ümit olmadan yaşanmaz... Yorumla şairruhlu_man 1 yıl Evet o yüzden zaten.. Yorumla Anonim1309 1 yıl :)) Yorumla
AdimEfe Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Günaydın, evet artık var 1 1 Yorumla Anonim1309 1 yıl Günaydın, ne güzel Yorumla
Serhat0000 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Ne demiş Sedat reis bir umuttur yaşamak 🤣 1 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Olmak zorunda çünkü hayat devam ediyor 1 0 Yorumla
m ölümmeleği00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. umut her zaman vardır ama biraz cabalamak gerek 1 0 Yorumla
0dilara Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl var tabi canim umutsuz bir sekilde yasanmaz kii 1 0 Yorumla
_ѵɑӀҽղԵíղ0_ Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Her gün yeni bir gündür. 1 0 Yorumla
aanoonimmmmm Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Var gibi gibi 1 13 Yorumla Anonim1309 1 yıl Emin değilsin gibi gibi 😂 Yorumla aanoonimmmmm 1 yıl Değilim gibi gibi Yorumla Anonim1309 1 yıl Ne zaman umutlu olursun gibi gibi😅 Yorumla aanoonimmmmm 1 yıl Belli belirsiz gibi gibi Yorumla Anonim1309 1 yıl https://youtu.be/4geMWJNqbFY?si=t_dGbUk07EZXhBYfKendine gel anonimcik jfjfjgjgjg Yorumla aanoonimmmmm 1 yıl 1 saat sonra görüşürüz 😅 Yorumla Anonim1309 1 yıl Niye 1 saat ki kxjcjcjc Yorumla Anonim1309 1 yıl Arada izlersin diye 1 saatlik attım,1 saat izle diye değil djjfjgkfkfkfkf Yorumla aanoonimmmmm 1 yıl Bir saattee anca kendime gelirim diye 😅 Yorumla Anonim1309 1 yıl Ahahahahhaah ne oldu ya sana, ne yapmışlar sana böyle 😅😅 Yorumla aanoonimmmmm 1 yıl Kimse yapmadı kendi kendime 😅 Yorumla Anonim1309 1 yıl Kendim ettim kendim buldum diyorsun yani fjjfjgjgjg Yorumla aanoonimmmmm 1 yıl Tam olarak öyle tam üstüne bastın 😅 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Hayır yok 1 8 Yorumla Anonim1309 1 yıl Neden yok Yorumla KayipPsikopat_3 1 yıl Bıktım herşeyden Yorumla Anonim1309 1 yıl Umarım geçer bıkkınlığınız.. Yorumla KayipPsikopat_3 1 yıl Zor geçer Yorumla Anonim1309 1 yıl Geçer geçer, iyi düşünün iyi olsun. Yorumla KayipPsikopat_3 1 yıl Nasıl geçecek Yorumla Anonim1309 1 yıl Bilmem, siz bulacaksınız nasıl geçeceğini Yorumla KayipPsikopat_3 1 yıl Geçmeyecek Yorumla
muhammed2669 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl Benim de var gibi biraz 😅 1 3 Yorumla Anonim1309 1 yıl Vardır vardır 😅😅 Yorumla muhammed2669 1 yıl Varda onun yok gibi 😅 Yorumla Anonim1309 1 yıl Jrkfkfkgk Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı. Günaydın 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
hayır umudum yok
Evet var 💓
Kanka umudumuz daha içten olmuş boş ver
Tamam knk bosveriyim 😅😂
Ha şöyle 😂
😂😂
Aşk için umut arıyorum. Aşkı bulduktan sonra evlenmek ve evlendikten sonra klasik arabayla Türkiye ve Avrupa turuna çıkma umutlarım var.
Köydeyim sobayı yaktım otueuyoeum misss havada ama hàla inekleri otlatmaya götürmedim, umudum var keyfm bitince götürcem😁😁😁
Evet herşeye rağmen umudum var ve hiç sönmüyor
.
Umutlar hiç bitmez sadece hayal kurduğun kişiler değişebilir
Tabi ki. Daima.
Ne güzel.
Ümidim hep var sadece temkinliyim...
Ümit güzel şeydir, ümit olmadan yaşanmaz...
Evet o yüzden zaten..
:))
Günaydın, evet artık var
Günaydın, ne güzel
Ne demiş Sedat reis bir umuttur yaşamak 🤣
Olmak zorunda çünkü hayat devam ediyor
umut her zaman vardır ama biraz cabalamak gerek
var tabi canim umutsuz bir sekilde yasanmaz kii
Her gün yeni bir gündür.
Var gibi gibi
Emin değilsin gibi gibi 😂
Değilim gibi gibi