size bir kaç sorum var. 1. niye büyük usta ( yönetemediği devlet ) için olduğunu sanmıyorum. aaa hatırladım 1 yüzükle dünyanın sayılı zenginleri arasına girdi gemiler katlar yatlar aldı sümeyyeyi 1 yüzükle yurt dışında okuttu testis kanseri olan oğlunu özel hastanede 1 yüzükle ameliyat ettirdi diyemi usta diyorsunuz?
2. sümeyye erdoğan döneminde üniversitelerde baş örtüsü serbest ken yurt dışında okuduğu ve sizede burda yasaktı orda okuttum dediği ve sizinde bunu uzun uzun yediğiniz içinmi?
3. şimdi burda ne cevap vermem lazım "he gideri var" " yok birşeye benzemiyor " " nikahınamı alacan sanane " " millet güzel desin sende tatmin ol " diyemi sordun bu soruyu.
4. Bu soruda gizli kullanıcı olacak ne var.
5. Hangi ak gençliktensin?
6. Çıkarın nedir.
7. soru değil tespit. uzun adam diyorsunuz ya adam kelimesi ile uyuşuyormu bence uyuşmuyor artı. devedede boy var ama eşşeğin arkasından yürüyor.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
bir soru sorduk nerden girmiş nereye çıkmışsın be :D tayyipi değil sümeyyeyi sordum güzelmi değilmi diye o kadar :D
o zaman kullandığın kelimelere dikkat et büyüt usta uzun adam ne büyü ne uzunu vatanın anasını ağlattı siz hala kızı söylemi böylemi. akşam akşam neyse
Jennifer Lawrence, Adriana Lima gibi hatun üstü hatun kişilerin kalbini çalan yakışıklı mı yakışıklı oğlan evladımız, Sümeyye Erdoğan hatun kişisini beğenmedi ve KS'de bununla alakalı bir soru sordu. 17 Mart 2016 - 00:45
pekakalıları nabıcaz reis, biliyosun askerimizi şehit ettiler meclistede bulunmaya devam ediyolar ne yapalım bunlara sen ne düşünüyosun reis anlat biraz? insanlar seni eviyo merak ediyolar baba
Pekakalıları öldürücez reis, tek çare bu baba. KS'de ciddiyet arama kanka. Tayyipgiller zerre umrumda değil reis, pekakalılarla sümeyye erdoğan'ın güzelliği hakkında bağ kurulabilecek kadar ciddi bir platform burası reis. hadi iyi geceler
burada ki yazılanlardan erdoğana karşı bir çekinme bir çekinme bir eziklik bir eziklik his ettim ki sorma. niye eziliyorsunuz güzel değil tabi vallahi erdoğanı sevmediğimden değil citten değil. bende değilim
Ya valla kızı bana güzel geldi la :( cok güzel değil ama yinede kötü değil tatlı bir suratı var uzun adamı sevmesemde damadı olsam sevebilirdim benide dış işleri bakanı falan yapardı reiss :DDD
Evet yaaaaaaaa tayyipe damat olarak gitmek isterdim ama malum sümeyye hanım benden yaşça büyük ve kendisi nişanlanıyomus :(( neyse sıradaki cumhurbaşkanımızın kızına damat olurum bende
En İyi Cevaplar