Uzunca bir süre öyle devam eder. Yavaş yavaş öne kayar o .Sonrasında tırnağını kesince altında kurumuş kan olduğunu görürsün . Tırnak makası ile temizlersin sorun çözülür. Ancak uzun sürer emin ol.
tırnağın ezilmiş ve kan toplamış.. merak etme zamanla geçicektir şuan benimde baş parmağım öyle kendiliğinden düzeliyor eğer ağrı yoksa pek bişi yapma kendini yeniler :)
4
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
evet hiç bir ağrı sızı yok malesef. beklıyım yanı ama neden oldu onuda bılmıyorum belkşi gıydıgım ayakkabı sıkmış olabılır
Tırnak morarması üzerine ağır bir cisim düştüğünde, parmağınızı bir yere sıkıştırdığınizda ya da ayakkabınızın uzun süre baskı yapması durumunda oluşabilir. Kimi zaman tırnak bir süre içinde yerinden kendiliğinden çıkacaktır ama yerine gelen tırnağın şekli bozuk olabilir. Eğer ağrı varsa ya da büyük bir iz varsa doktora görünün. Size ne yapmanız gerektiğinizi söyleyecektir. Kimi zaman tırnağınızı hastanede çekebilirler. Bunu lokal anestezi ile yaparlar merak etmeyin acı hissedeceğiniz veya endiselenmeniz gereken bir operasyon değildir. Kimi zaman ise tırnak yerinden düşmez ve zaman içerisinde kendiliğinden iyileşir. Bu durumda tabi uzun zaman alacaktır.
yazarken ben de güldüm doğruydu çünkü sözxlerim iltifat değil gerçekti :) neyse ben gidim ayak faşitmiydi ney di o :) heh işte ondanmısın lan sen demen tüyim yani yanlış anlaşılmadan :) :) kendine cici davran kal sağlıcakla
En İyi Cevaplar