İslamı iyice araştırıp öğrenip düşünmeye başlayınca mantık hataları buluyorum. Ateistleri anlamaya başladım?

Şimdi sizden ricam önyargılarınızı kenara bırakıp tarafsızca düşünmeniz. Misal birtane söyliyim, biz namaz kılarken nicin eğilip kalkıyoruz niye niye niye tanrı insan formunda birşey değil ki böyle hareket yapma ihtiyacı hissedelim haa dersiniz ki saygı vs. bende derim saygı kalıplaşmış ezbersel hareketlemi oluyor ya da gündelik hayatta ozaman biz tanrıya saygisizlik ediyoruz cünkü namaz kılmıyoruz.2- Niye camilere Allahın evi diyoruz yahu Allah insan formunda değil ki niye evi olsun hani yine diyeceksiniz ki insanlar icin böyle bir söylem ciktı bende derim ki böyle yeri ibadet mekanı dersin ev demezsin ya daha cok var mantık hatası genelde iyice arastırıp düşünunce ortaya cıkıyor bu mantık hataları ve şunu ekliyim ben namaza başlamak istiyorum yani dinimi ezberlemek değil anlamak istiyorum ama bunları görüp sorgulamamak elde değil
Güncellemeler
+1 yıl
Tabi bunlar en bilineni cok var daha
Güncellemeler
+1 yıl
Ya arkadaşlar mutlaka bir yaratıcı var ama islam mantık hatalarıyla dolu
İslamı iyice araştırıp öğrenip düşünmeye başlayınca mantık hataları buluyorum. Ateistleri anlamaya başladım?