Kendimi acayip hissediyorum insan sevinir der oh be ne güzel bir yaşıma daha girdim
Yoruldugumu hissediyorum hemde çok
Yoruldugumu hissediyorum hemde çok
Belki şu an da beklediğin o samimi ilgiyi yakınlarından veya arkadaşlarından göremediğin için olabilir. Bu arada mutlu yıllar
Dogum gunun kutlu olsun :) beraber nice sirkeli yaşlara... :)
Bak ne dicem. Eger İstanbul'da oturuyorsan seni 24 martta kadikoyde baris manco kultur merkezindeki tiyatro oyunuma davet ediyorum :) hem tanismis oluruz, hemde oyun cikisi mercimek yemeye gideriz boyle bol sirkeli... :D
Iskembe sevmezsin diye dusunduydum :D
Yapma be.. :/
Beklerim :) her ay cikiyoruz sahneye. Elbet birine denk gelirsin :)
Hatirlat, işkembe sözüm olsun :D
Oo harika :) anlastik :)
Moralin birseylere bozuk oldugu gune denk gelms olabilir. . iyiki dogdun.. mutlu yaslarin olsun
Fistik en guzel yaslarini umutsuzluklarla dolu gecirmemeni oneririm. Cik bir hava al. . illa disari cik demiorm. balkona cik. Yaş sendromu icin fazla genssin.
Kiz ne ara ciktin. Allah iyiligini versin. Aferin hadi sevindim iyi gelmesine. Simdi senin yerinde olsam aramayan kutlamayan kaldiysa hepsini tek tek arayip agzina... dim hahahaha😂😂😉😉
Aay ama dikkat et. dogum gununde hasta olma.😘🙌🙆
Cevap
6Cevap
Daha dur yeni başlıyorsun ya doğum günün kutlu olsun
aklıma bu parçayı getirdin, al sende dinle
Cunku kendini yalniz hissediyorsun
hic de degilsin, bizle konusuyorsun isde hadi gulumse biraz, sadece hislerin seni oyle yonetiyor
sen kendini kisitliyorsun, gulmeni kendin engelliyorsun, kendine bir insan bu adar acimasizlik yapar mi? Bir erkek icin deger mi, mantikli ol biraz, adam olan gelmemis bulmamis ama gelmez diye bir kaide yok yanii, hadii gul artik
Peki senin kendinden beklentileri hic degerlendirdin, yani baskalari degil de ben kimin dedin mi, ne istiyorum nasil daha iyi olabilirim. Insanlara bakacaksan sadece guzelliklerine bak ve ornek al
hic bir sey uzulmeye degmez, ama biz insanlar her seyi maf ederiz sebebde yokdur ama uretiriz, o yuzden uzulme, mutlu insan kendinle barisik olandir
rica ederim sen gulmeyi hakediyorsun uzulmeyi degil :)
Yaslaniyosun :)
Kendimden ornek verdim sadece
Ask yoktur
mutlu yıllar knk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar