Evet bugün doğum günüm ama mutlu değilim. Yaşım da henüz çok genç. En yakın arkadaşım dışında kimse hatırlamadı. Zaten hatırlamasınlarda. Sevmiyorum doğum günümün kutlanmasını. Kimseye söylemedim. Annemle babam sürpriz yapacak gibi ama inşallah yapmazlar. Bugün benim için pek bir şey ifade etmiyor. Sadece sorunlarımı arttırıyor. Var mı benim gibiler?
Güncellemeler
+1 yıl
Mesajlariniz için sagolun ama lütfen doğum günümü kutlamayın
Doğumumuz bir damla su ölümümüz bir avuç toprak zaten. Büyütülecek çok bir şey yok aslında sevmek ya da sevmemek le ilgili bir şey değil günler gelir geçer. Zaten hatırlamak isteyen sadece doğum gününde değil her zaman hatırlar sadece doğum gününde biri hatırladı diye oda kıymetli bir şey sayılmaz. Ailen olsun yeter
Herkes kolay pes ettiğimi söyler. Mutsuz olmamın bir nedeni de bugün de moralimi bozan bir şey oldu zaten. Aslında hep yaşadığım bir şey ama bugün ayrı bir dokundu niyeyse ağlattı
Doğumgünlerini sevmiyorsan sorun yok o zaman. Ama sanki sevmiyorum desende hatırlanmak istiyorsun burdan bunu anlıyorum. İyi seneler🌺
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok sevmiyorum hatırlanmak da istemiyorum. İnsanlara bakıyorum ilan etmek için her yolu deniyorlar kutlamayinca küsüyorlar mezara bir sene daha yaklaşmışım neyini sevicem cok bile yaşadım ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Boşverrr hatırlamayan hatırlamasın çoksa önemli bir şey değil
Nice mutlu senelere 🎉🎊
Önüne yoluna bakmaya devam et
Hatirlamalarini istemiyorum sadece bugünü sevmiyorum insan kendi doğum gününü de sevmiyorsa artık 😑
Doğumumuz bir damla su ölümümüz bir avuç toprak zaten. Büyütülecek çok bir şey yok aslında sevmek ya da sevmemek le ilgili bir şey değil günler gelir geçer. Zaten hatırlamak isteyen sadece doğum gününde değil her zaman hatırlar sadece doğum gününde biri hatırladı diye oda kıymetli bir şey sayılmaz. Ailen olsun yeter
Haklisin
🎊🎉🎂
Kolay gelsin diyeyim.. Herkesin hayatı zor tek senin değil
Haklisin belki bugunu sevmememin nedeni yaşama isteğimin olmamasıdır bana her şey çok saçma geliyor. Genelde günüm arabeskle geçer zaten dhfhhsjwj
Hayat yaşamaya değer. Güzellikleri göremiyorsun sadece ya da kolay pes eden bi yapın var. Aynı zamanda manevi boşluktan da kaynaklı
Herkes kolay pes ettiğimi söyler. Mutsuz olmamın bir nedeni de bugün de moralimi bozan bir şey oldu zaten. Aslında hep yaşadığım bir şey ama bugün ayrı bir dokundu niyeyse ağlattı
Geçmiş olsun. Umarım yakın zamanda hayatın güzelliklerini görebilip yaşama sevincini artırabilirsin
Amin inşallah belki o zaman kendimi sevebilirim aslında çok büyük dertler değil çok şükür ama insanı üzüyor etkiliyor işte
Doğumgünlerini sevmiyorsan sorun yok o zaman. Ama sanki sevmiyorum desende hatırlanmak istiyorsun burdan bunu anlıyorum. İyi seneler🌺
Yok sevmiyorum hatırlanmak da istemiyorum. İnsanlara bakıyorum ilan etmek için her yolu deniyorlar kutlamayinca küsüyorlar mezara bir sene daha yaklaşmışım neyini sevicem cok bile yaşadım ya
Haklısın ama yinede doğum günün kutlu olsun
Teşekkürler
Keşke dogmasaydin
Aldığın nefes boşa
Keşke
Dogum günün kutlu olsun 🌸
Teşekkür ederim ama pek kutlu olmadı
sağlıklı mutlu günler iyiiki doğdun melek
Teşekkürler