Kucukken bana dokunmustu bunu neden yine yapti yeni evli o amcamin oglu bana yine musallat oldu?

Amcamin oglu dun bizim eve geldi tek basima oldugumu biliyordu buyuzden geldi ilk baslarda gunahini almak istedim bekki gercekten yemek yemege gelecegini dusundum hatta benim o pis dusuncelerim yuzunden bin kere allahtan ozur diledim.. Amcamin oglu 29 yasinda biz almanyada yasiyoruz oda 7 yildir almanyada. Bana 6 yil once biseyler yapmisti zorla opmustu bacaklarimin arasini oksuyordu zorla agzimi orasina goruruyordu ben simdi 18 yasindayim dun geldi beni soguk dedi elimi tuttu birak dedim birakmadi ustume bindi dudaklarimi isirdi her turlu pisligi yapti surttu kendini bana iki dakka boyunca soj geciriyordum ama o biseyin farkinda degildi hemen ittim kalktim agladim lavaboga gittim kimse bana inanmaz biliyorum bunu bildigim icin kimseye bisey diyemiyorum eger soylesen belki inanirlar ama savas cikar ve ben bundan korkuyorum o pislik dort aylik evli karisi turkiyede ben simdi neyapacam bana bir akil verin
Kucukken bana dokunmustu bunu neden yine yapti yeni evli o amcamin oglu bana yine musallat oldu?