Arkadaşlar bilgisi olan varsa lütfen sorumu cevaplasın. Yaklaşık dört aydır yemek yiyip kendimi kusturıyorum başlarda haftada iki üç kere yapıyodum ama son zamanlarda her yemekten sonra kusuyorum her yediğimi kusmasamda çikolata tatlı kalorili şeyler çok yemek yiyince yağlı şeyler yiyince kusuyorum ve midem aşırı büyüdü gözüm doymuyo günün her saati ne yesem diye düşünüyorum sonunda kusacağımı bilidiğim ve kilo yapmayacağını bildiğim için çok rahat takılıyorum. Ama dün internette araştırırken bunun bir hastalık olduğunu öprendim boğaz yırtılmaları diş çürümeleri gırtlak kanseri vs birsürü hastalığa yol açtığını okudum ölümle bile sonuçlananlar varmış o yüzden artık yapmamaya karar verdim bugün çok sağlıklı beslendim ama akşam babam abur cubur almış dayanamadım yedim üstğne lahmacunda yedim vişne suyuda içtim sonra gidip bir güzel kustum elimde olmadan gelişiyor ve gerçekten yaptıpımın çok yalnış olduğunu biliyorum ama engel olamıyorum kendime. Bu hastalığı yaşayanlar yıllarca devam etmiş ben dört aydır yapıyorum (çok kısa süredir yaptığım için hastamıyım değilmiyim emin olamadım) ve kendi kendime düzeltmek istiyorum hiç kimse bilmesin istiyorum ama okuduklarıma göre tedavi olmak şartmış aynı zamanda piskolojik destekte alınması gerekiyomuş. Başından geçen ya da biligisi olan varsa lütfen yatdımcı olsun kendi kendime yenebilirmiyim ayrıca bulimij hastalarda görülen bütün piskolojik sorunlar endede var.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer