Karşı cinsten kanka veya yakın arkadaş dost olur mu ?
Olunabilir mi ?
Olunabilir mi ?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
olur.. ben 7 sene dünyanın en çapkın adamlarından biriyle çok yakın arkdştım. tatile bile gittik beraber ama odamdan içeri adımını atmadı. yalnız geçenlerde ikimizde içtik biraz, öpüştük o kdr sene üstüne ilk defa.. sonraki gün aynaya bakamadım abimi öpmüş gibi oldum. sonra o bana asılmaya kalktı ama konustum kendisiyle. bu kdr zamanlık dostlugu bir öpücük ugruna feda etmeyelim diye. şimdi yine arkdşız:) yani aslında iki tarafta hep bilinc altında arkdşının karşı cinsten oldugu gerçeğini saklıyor sanırım.. belki de olamaz bilemiorum karışık oldu cevabım
Herkesin vardır muhakkak ama biyere kadar sevgilin olduğu andan itibaren olmaz bence
Olur tabikide o kişinin bakış açısıyla alakalı benim 17sene önce çok ama çok samimi olduğum arkadaşım vardı yaklaşık 1 ay önce tekrar bulduk birbirimizi o evlenmiş çoluk çocuk sahibi ben evliyim ama yinede hiç birşey kaybetmemişiz dostluğumuzdan herşeyi ama akla gelebilecek herşeyi paylaşıyoruz birbirimizle ve ben onu çok seviyorum iyikide var ve birgün olsun aklıma onun cinsiyetiyle ilğili birşey geçmedi aklımdan ama çevreyle alakalı sıkıntılar olabiliyo ve ikimizde özel hayatımıza zarar gelmesinden çekiniyoruz ama kopamıyoruz
Olur ancak sınırları bilmek lazım sonuçta aralırında cinsel çekim oluşabilecek durumlar olabilir. Her ne kadar dostun da olsa denizde oynarken kucağına atladığında o erkeğin yüzü dosttur aynıdır ama içinde başka şeyler canlanır dost most dinlemez. Yani sınırı bildikten sonra olur
Cevap
41Cevap
Genellikle erkek yüzünden bu tarz ilişkiler pek yürümüyor bir zamandan sonra erkek kendisini kanka zannettiği arkadasına ait hissediyor ve duygularını acıga vurdugu anda bütün hersey bitiyor arkadaslık tamam ama dostluk ve kankalık yok olmaz
ewet hatta şöyle bişey söyleyim ben sadece karşı cinsle arkadaş kanka dost olabiliyorum sevgili olmaya kalkışınca olmuyo hem cinslerimde beni eziyor yani sadee karşı cinsle arkadaş kalabiliyorum yani mümkündür
bence bir kız arkadaştan çok daha candan kanka olurlar ama bunu aşk zannedip bu arkadaşlıklar mahvoluyor bir süre sonra maalesef
Bak kızım erkeklerin bir lafı vardır bilirmisin "Kanka ayağı g*t ayağıdır" yani senin yakınına gelip dost olurlar sonra dostluğu aşka çevirmeye çalışırlar tabi bende bu yöntemleri uyguladığım için biliyorum uyariyim dedim
olur ama kişisine göre kötü gözle bakanda olur sadık olanda benim kankim var çok iyiyiz :)
bir süre oluyorr dostluk kankalik sonra baska hisler giriyor arayaa !
ben kendimden biliyorum bunu !
izleyin yeter:DDD
linke tıklamaya gerek yok
sprite videosu çıkacak banko
(haklı olarak)
:D
Olunur büsürü kız çok yakın arkadaşlarım var ama hiç birine yan gözle bakmıyorum insanın içinde biten bir olay için fesatsa ne olursa olsun yapışır kıza
arkadaş dost kanka vs. olur ama çok yakın arkadaştan sevgili olduramadım ben :)
olur tabı neden olmasın hatta cok iyide bir kanka olur yalnız aradakı o yakınlık ileride aşka da dönüşebilir buda sıkıntı yaratabılır :))
bu soru kim bilir kaçıncı kez soruluyor çözemedim ama
hayır olmaz kardeşim
olmaz
olmaz
olmaz
yeter mi bu kadar
:SD
bence olur benim bir çok arkadaşım vardı kanka gibi ve çok samimi arkadaşlarım herşeyi konuşabiliyoruz ikimiz içinde süper oluyor bir insanın aklı neyse zikride odur bence
olur ama çok samimi olmamak lazım sonra başka boyutlara döner
Olur neden olmasın bu site dahil
reel hayatımda bayan arkadaşlarım çok
önemli olan çizgiden çıkmamak
Kesinlikle olmaz arkadaş olunur ama yakın arkadaş olunmaz.
Kızlara göre olur ama erkeklere göre olamaaaz içinde birşeyler besler boş anını bekler doğanın kanunda var bu erkeğin yapısı
Elbette kanka, dost olunur. Ve bence bu dostluklar kimi zaman hemcinslerle kurulanlardan çok daha sağlam ve yararlıdırlar.
2 günlük hatun sana kanka derse o işe pek inanmada uzun bir süreden sonra kanka falan derse bence gayet olabilr benimde yakın oldugum bir cok kız arkadasım var
kesinlikle olmaz 2 ucu bklu değnek illa kokar bir yerden sonra
neden olmasın ama kezban kamil ilişkileri dışında :)
Olabilir ama genelde bu kankalardan biri diğerinden hoşlanır.
Hem evet hem hayır
evet kanka ve dost olunur ama taraflardan biri diğerini az çok begeniyordur
ve kaybetmektense azına yetiniyordur.
bence bir erkeğin bir kızla kanka olabilmesi için kızın çok güzel olmaması gerekir
olabilir ama en sonunda erkek aşık olur ve tamamen ilişki kesilir
Kendimden biliyorum :(
A yı seçtim.Benim en iyi dostum erkek :)
Olur bence. Var benim çok yakın bir kız arkadaşım.
Hayır sanmıyorum olmaz.
Olur tabi, neden olmasın?
Olur ama ıyı tanımak lazım
olur ama bı zamana kadar
sanal alemde olurda .gercek hayatta olmaz ..
olmaz saçma bir şey
bence olmaz biribirini tanımıyorsun daha
neden olmasın?hayır yani neden?
ateşle barut yanyana durmaz
olur hemde coooooooooook i olur
İnsanız neticede her şey mümkün
Hayır dedim kanka olak mı :(
ates barut misalı olmaz olmaz bu iş olamaz :)
olur benim ikitane var
Olmayacak birşey değil.
hayır sonra aşlka meşke dönüşüyor..
olmaz çünkü muhabbet illa kayıyo
hayır.
ayıdan post,erkekten dost olmaz
olur
Olur da olmaz da...
Çok da güzel olur
olmamalı benim kitabımda
olmaz olamaz.
tabiki olur