Kedimin yavruları erkek kedi tarafından boğuldu yardım edebilirmisiniz?

2-3 senedir bahçeye gelen ama çok yılışık olduğu içiin mamasını verip pek ilgilenmediğim kedim vardı işte hamile geldi ona bir dolabın raflarını söküp yuva yaptık güzelce kapadık doüumunu orda yaptı yavrular 3.5 haftalıkken 2 gün önce erkek kedi yuvalarına girip yavruların 2sini boğdu anneleri birini ağzıyla taşıdı geldi yaşayanı aldı götürücekti izin vermedim sokakta çok kedi var bahçede öldürenler dışarda hiç bırakmazlar diye diğer ölüyüde ben aldım canlıyıda eve alıp biraz büyüyene kadar bakıyım dedim annesi vermedi bahçenin köşesindeki dolabın arkasına sakladı 1gün orda durdular belediyenin rehabilitasyon merkezini aradım fakat yaralı olmayanları almıyoruz dediler bende 2 gün boyunca uyumadan bekledim en sonunda uyuyakaldım bahçeden sesler gelince saniyesinde camdan çıktım ve kediye bakmaya gittim yavru can çekişiyodu 30 sn içinde öldü annesi götürüp sokağa bıraktı onuda aldım fakat anneleri ilk 2 sinin öldüğü gün saatlerce arabaların altında onları aradı son yavru öldükten sonra sadece yuvalarını ve dolabın arkasında arıyor onların yokluğuna memeleri emziremediği için şişti hayvanın yavrularına olan sevgisini gördükten sonra sevmediğim kediye aşık oldum yavruların yokluğuna alışsın diye sürekli seviyorum mamasını suyunu özel kaplarda koyuyorum sürekli oyun oynatmaya çalışıyorum oda yavaş yavaş alışıyor yokluklarına unutturmak için başka neler yapabilirim bu soruyu sormak içinmi bu kadar anlattın demeyin derdimi yazmayınca içim daha çok bunalıyor bende psikolojik olarak etkilendim bide o erkek kediyi suyla kovalıyorum su borusuyla kovalıyorum tekrar geliyo çiftleşmek istiyor kedimle nasıl kurtuabilirim bu erkek kediden?
Güncellemeler
+1 yıl
Kediyi uzak bir yere at diyen arkadaşlar ben kediyi uzaklaştırma niyetinde değilim sadece yavrularını nasıl unutur diye yardım almak istedim oyun felan oynatıyorum seviyorum alışmaya başladı yokluklarına yinede yorumlarınız için teşekkür ederim.
Kedimin yavruları erkek kedi tarafından boğuldu yardım edebilirmisiniz?