Ben yalnızlığa alışkınım Böyle Mutlu Ve Huzurluyum Mu Diyorsunuz?
Yoksa Artık Yalnız Kalmak İstemiyorum Mu Diyorsunuz?
Yoksa Artık Yalnız Kalmak İstemiyorum Mu Diyorsunuz?
Ben yalnızlığa alışkınım evet. Ama mutlu değilim. Artık yalnız kalmak istemiyorum, yalnız olmazsam belki mutlu olurum diyorum ama beni yalnız bırakmamaları gerekiyor. Bırakmamaları gerekenlerde aslında yok. Tamamen yalnızlığa gömülmüş çaresiz mutsuz biriyim. Alışkınım ama yalnızlığımı hergün sanki hiç alışık değilmişim gibi yaşıyorum..
yalnızlık dünyanın en güzel şeyi.. Hayatına birini katarsın veya daha katmaya başlarken peşinde bir sürü dert ile stres ile soru işaretleri ile gelir..
Ne gerek var..
çay koyar içerim.
Tabi ki de böyle mutluyum. İçimde bitmek bilmeyen yaşam enerjisi olduğu sürece kimseye ihtiyacım olmayacak.
Cevap
7Cevap
Yalniz kalmak beni mutlu etmiyor sevmedigim insanlarla vakit geciremiyorum sevdiklerimde yeterince hicbizaman deger vermedi
Benim. ne dedigim. önemli degil ya etrafımızdaki insanlar kendi kendine gelip gidebiliyorken senin ne isteidgin önemli degil
Yalnızlığa alışkınım mutlu değilim. Biri gelse yine mutlu olmam hobi olarak mutsuzum :(
Yalnızlık Alllah'a mahsustur. Yalnızlıklar elbet bitecek. Beklemek lazım
Ben hep yanlizim benim tercihim. ama arada hormonlarla basim derde giriyor😘bazende baba olmak istiyom.😇
Sıkıldım yalnızlıktan diyorum
yalnızım mutluyum huzurluyum.
Yalnızlığım ve ben mutluyuz 😎😏
Artik yalnızlık istemiyorum
ben yanlız huzurluyum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar