bir arkadaşım bir kutu parol (ağrı kesici) içerek intihara kalkıştı fakat bir iki dakika içinde ani bir kusuşla hepsini çıkarmış
ilerde fiziksel bir sorun yaratır mı bu durum?
ilerde fiziksel bir sorun yaratır mı bu durum?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 9 tane 150 mg efexor içmiştim. Elim ayağım titredi vücut ısım düştü ilk sonra annem aradı kelimeler karıştı öyle olunca geldiler hemen ben uyumuştum. Midem yıkandı hastanede kaldım 1 hafta ufak çaplı bir kanama geçirdim. Şu an helikobakteri var yalnizca midemde ama ara sıra çok şiddetli ağrı çekiyorum. O kendisi kustuysa kana karışmamıştır büyük ihtimalle.
Şimdiki aklım olsa asla yapmazdım orası ayrı.
efexor tanrinin ilacı gibi ama ben duloxxa geçtim ölünmüyo onu bile beceremiyoruz. neyse şu anki aklim olsa yapmazdin diyorsun? ne oldu ne değişti mutlu musun ki hayat güzelleşti mi
Yine sorunsuz bir hayatım yok tabi. Bunu yaptigim dönemde babamı dedemi kaybetmistim babamin 12000 lira borcu vardi bankaya. ödeyebilcek durumda değildim ve 18 e girmeme az kalmisti. okuldan daha yeni atılmıştım iş vermiyorlardı. bir an geçen sene kullandigim ilaca gitti gözüm 9 tane kalmisti icinde sirayla içtim zaten o sıralar midemden rahatsızdım sürekli ağrılarım oluyordu uzandim yataga 20 dakika sonra miğdem ağrıdı sadece. 10 dakika daha geçti ellerim ayaklarim nöbet geçirircesine titriyordu üşümeye başladım kalbimde çarpıntı vardı iğrenç bir acı çekiyordum annem aradi zar zor telefonu aldm teyzen gelcek eve dedi tamam gelsin demek isterken saçma sapan mırıldandm annem o sıralar zaten şüpheleniyordu ben uyumaya başladm annemler hastaneye getirmis bir çok müdahale yapildi önce yogun bakm sonra hastaneye alndim. 1 hafta mide kanamasiyla ugrastm durdum. Kurtuluşum bir mucizeydi belki o anın etkisiyle gördüğüm rüyada mucizeyi kanitliyordu. Çabuk toparladm herkesin şaşkınlıkları arasnda
Sonrasi da mucize gibi oldu. Halamlarla aram iyi degildi hatta bir çoğunu tanimiyordum bile ve sürekli borçlarla ilgili yardm etmeyeceklerini dile getiriyorlardi bir anda bundan haberleri olmadigi anda ödemeyi teklif ettiler, milli eğitime yaptigim itiraz kabul oldu okuluma geri döndüm. Babamdan maaş kalmaz diye düşünürken 800 lira maaş baglandi babamla ayni gün olen dedemden de 400 lira anneme geldi bir de ustune annem iş buldu. Bu saydiklarim tamamen imkansizdi. Babamsa bu borclarn stresi yüzünden kendi ölümünü izlemisti. Hayatim elbette ki o zamankinden cok cok daha iyi. Hala sorunlarm var ama artik umut kesmiyorum hicbir seyden
çok da mucizevi şeyler değilmiş tabi. fakat sevindim adına yani güzel olmasi çok iyi ben salaklik edip hepsini birden içtim. senin gibi tek tek içmek gerekliymiş neyse başka yol deniycem du bakalim bir arkadaşa tabanca bulsun diye para verdim kısmet
Benim için mucizeydi aslinda. Deli deli konuşma istersen. Neden intihar etmek istiyorsun? Madem bu kadar kararlısın anlatman da bir sakınca yoktur dimi?
Doğuştan bir takim şeylerim sorunlu içimdeki duygular diyelim yani düzgün çalismiyor ve hayatın bu işleyişi can sıkıci konuşmalarimiz davranışlarımiz tüm bu yaşam tamamiyle mantik dışı irrasyonel gibi geliyor bilincimiz korkunç bir hata gibi. yani benim derdim toplumsal bir dert değil evrensel bir dert bunun bir çözümü yok çünkü dünya böyle ve ben kabullenemiyorum
Evet dünya böyle. Bunun herkes farkında ama sanki sevgi yok içinde ne birine karşı ne de kendine karşı...
Bir kez de olsa dene bunu.
dediğim gibi duygularim çalışmıyor sevmedim birini. 2 haftada 3 ilaç değiştirdim etki etmiyor öldüm zaten daha fazla bekletmenin çabalamanin mânasi kalmadı dert etme beni senin söyleyecegin bir şey değiştirmez bunu
İlaç kullanimını kes onlar iyice hissizleştiriyor. Biliyorum fayda etmeyecegini ama eksik olani belki bir gün bulacaksn...
Hayır sanmıyorum
Cevap
1Cevap
Hayır midesi kabul etmemiş zaten
#Türkerkeğii
ne yapsa kabul ederdi
Kötü bir şeye yardımcı olmayacağım
Kustugu için bişey olmaz
yratmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar