Arkadaşlar, bu bazı tvlerde uyduda şömine kanalı oluyor. Bunun nasıl yapıldığını bilen var mı acaba? Bizde Sony marka 42 ekran tv var. Her televizyonda şömine görüntüsü oluyor mu olmuyor mu? Digitürk radyo arka plan nasıl yapılır?televizyonda şömine efekti
Yeni nesil televizyonlar o kadar çok eğlence sunuyor ki insan normal kanalları izlemek yerine bu özellikleriyle bile zaman geçirebiliyor. Smart özellikleri sayesinde internete bağlanıp site site dolaşabiliyorsun, sosyal medyada gezinebiliyorsun, dijital yayın platformların yayınlarını takip edebiliyorsun. Digitürk de bu platformlardan birisi. Digitürk şömine kanalı nasıl yapılır bakalım.
Digitürk Şömine Kanalı Nasıl Ayarlanır?
Digitürk şömine kanalı
Dijitürk'te radyo kanallarını açtığınızda, diğer standart televizyonlarda olduğu gibi siyah bir ekran karşılamıyor sizi. Digitürk'te radyo kanalını gündüzleri açarsanız akvaryum görüntüsü ile, akşamları açarsanız şömine çıtırtısı ile karşılaşırsınız. Bu, platformun otomatik özeliğidir, bir şey yapmana gerek yok. :)
Digitürk Radyo Arka Plan Nasıl Yapılır?
Bazı kullanıcılar radyoyu açınca mor bir ekranla karşılaştığını ifade etmişler. İnternette Digitürk radyo arka plan nasıl yapılır çokça aranmış. Onun için de Digitürk müşteri hizmetleri ile görüşen kullanıcılar, standart uydu antenleri ile bu özelliğin kullanılamadığını cevabını almışlar. Yani Digitürk radyolarında gündüz akvaryum, gece şömine görüntüsü görmek istiyorsanız Digitürk'ün kendi uygu antenini kullanmanız gerekiyor benim anladığım. Peki TV de şömine görüntüsü hangi kanalda?
Uyduda, TV'de Şömine Görüntüsü Hangi Kanalda?
uyduda şömine kanalı
Uyduda böyle özel bir kanal yok bildiğim kadarıyla. Aslında biri böyle bir kanal açsa çok çok izlenir eminim. :D Televizyonda şömine görüntüsü yapmanın bir yolu var ama. Televizyonunda smart özelliği varsa YouTube'da bu tarz videolar var. Hem de çokça izleniyor. Mesela bu video;
Uyduda şömine kanalı da böylece oluşturulabiliyor. İnternetin yoksa bu videoyu indirip usb belleğe atarak televizyonda internetsiz olarak da oynatabilirsin.
Türksatta artık şömine keyfi isimli kanal var iki üç senedir yayın yapıyor normalde şömine sesi gelmezdi ama bu sene şömine sesi de geliyor yayın ücretsiz ne kadar devam eder onu bilmiyorum ben ne olur olmaz diye yayını kaydettim aşağıda fotoğraftaki frekans değerlerini manuel arama kısmında ekle diyerek gir uyduda tarama yap uydu ayarların düzgünse kanal çıkacaktır
En İyi Cevaplar