Bir oda dolusu beyaz ve lila renkli saksıda orkide gördüm kokladım muhteşem kokuyordu.. Anlamını bilen var mi?
Ayrıca en sevdiğim çiçektir beyaz orkide ve kırmızı gül :)
Ayrıca en sevdiğim çiçektir beyaz orkide ve kırmızı gül :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer @Sakaryalım hmmm ne desem bilemedim. Son kullanma tarihi geçmiş bunun :) Aşağıda bayağı bir copy past yapan olmuş, yorulmuş rüya yorulmaz yani ama bu seferlik kırmayacağım.
Neyin hasretini çekiyor ve ya son zamanlarda neyi kafaya takıp çok üzüldüyseniz onunla ilgili yeni bir başlangıca, ummadığınız ve eskiyi unutturacak kadar sevinç ve huzura yola çıkmışsınız. Bu sizi yakın zaman da sıkan her ne ise onunla ilgili yani maneviyatınızla alakalı.
İnşallah mutlu ve huzurlu duygulara çok yakınsınız.
@Sakaryalim ben görevimi yaptım, müjdesi sizden :)
Canımsın üstad. Teşekkür ederim. Beni de kıramaz hiç? :)
Çok teşekkür ederim inşaallah :)
ÜmitsizIik diyarına gitme, umutIar var. KaranIığa kapıIma, güneşIer var. GönüI, seni gönüI ehIinin diyarına çağırır; ten ise seni su ve çamur hapsine çeker. AkIını kuIIan. GönIüne kuIak ver. Bir gönüI ehIine var. Ondan gönüI gıdasını aI. OnunIa gönIünü gıdaIandır.
Senin her sözün böyle şiirsel midir :)
git gellerim çok olabilir :) :)
Güzel ama :)
güzel insan olmak gerek :) :)
merhaba, ruyan hayırlı bır ruya.. gecmıste maddı sıkıntılar yasamıssın ama ruyan bu sıkıntıların bıtmesıne ve bundan duydugun huzura yorumlanabılır. Allahualem..
İnşaAllah
@NetGeaR
Üstad.. Ablamıza bir bakıverir misin rica etsem? :)
Yorumlayın bakim :)))
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Rüyada orkide görmek, uğurudur. Şans ve kısmet anlamına gelir. Rüya sahibinin geleceğinin çok başarılı, mutlu ve zenginlik içinde geçeceğine delalet eder. Bolluk ve bereket anlamına gelir. Dertlerin ve üzüntülerin bitmesi, sorunların halledilmesi ve bazen mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanması ile tabir edilir. Rüyada orkide görmek, rüya sahibinin hayatının, kendisinin hayal ettiği gibi değişeceğine, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine işaret eder.
Âmin inşaallah :)
Rüyada orkide görmek çiçek vs kismetinizin açılacağına ve iyi haberler alacağınıza delâlet eder. müsterih olun. Allah büyüktür herşeyde bir hayır vardır. İnşallah hayırlı çıkar;)
Âmin inşaAllah :)
Hayırlı bir haber, kısmetli bir işe işaret.. Hayırlısı olsun...
Orkide gördüğün anlamına gelir 😐
Aşk ve çocuk olacak😊
Sevgilin seni düşünüyor
Eveleneceksin😃
Evlilik meraklısı değilim ben huzur istiyorum :)
googla sorsan
Baktım ki :) ama merak edip burda da sordum
sorma meşgul etme :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar