www.ensonhaber.com/.../...sel-gucu-artiriyor-.html
Orkide'nin Özel Bir Anlamı Var mı? Sevgiliye orkide almak ne anlama gelir?
www.ensonhaber.com/.../...sel-gucu-artiriyor-.html
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkek arkadaşımla bu akşam buluşacağız, az önce çiçek geldi eve, orkide. Orkidenin özel bir anlamı mı var acaba? Neden gül değil mesela? sevgiliye orkide almak ne anlama gelir?
gül alsaydı rengınde ne anlam var rengını bılmıyorsa okuz, ucuzsa neden pahalı degıl, pahalıysa musrıf degılmı, adam daha ne yapsın ya, heee napsın bu adam daha, aya cıksa gunseı ısteyeceksınız, yasayın gıtsın ya mutluysan nıye kurcalarsın... cınlılerın atasozu vardır bozuk degılse tamır etme dıye, neyı tamır edıyorsunuz sız sımdı!
Orkide aşıkların en gözde çiçeğidir. Seven sevdiğine bu zarif çiçekle "Aşkım, sen çok güzelsin, sen çok özelsin!" der.
kadınlar orkideyi severler diye..Pembe orkide sevgiyi, beyaz orkide saflığı, mutluluğu ve aşkı, sarı orkide dostluğu ve bilgeliği temsil ediyor..ayrıca adamın içini kurutursun sen..evlendiğinizde neden yurtdışına gitmedik diye de çemkirirsin
Son kısma katılmasam da hakkaniyet açısından en açıklayıcı yorum olması sebebiyle sizi seçtim.
sonuncusunu söylediğim için özür dilerim..onu söylediğimde sinirliydim sana denk geldi..erkek arkadaşın buluşmanızda bir şey ima etmediyse sorun yok :) kadınlar orkideyi sever diye düşünmüş, o yüzden almıştır..mutluluklar dilerim :)
Bende orkideleri çok severim, bana da alır hep. Düşünüyor, seviyor seni işte lan. Anlam aramana gerek yoktur, başka günde gül alır.
Cevap
9Cevap
Var.Banu Alkan'dan dolayısı ile Banu Alkan Tarafından nefret hissi duymama yol acan sogan köklü bir bitkidir.
Anlamini bilmiyorum ama bakimi zordur cunku ilgilenmemek, hatta biraz hor davranmak falan gerekir.
Sevgililer için orkide çiçeğinin anlamı güç, şehvet, zerafet, lüks ve sevgi anlamına geliyor.
Daha pahalı diye biliniyor ancak aslında çiçekçilere geliş fiyatı 1-2 TL. Satış fiyatını söylemeye gerek yok.
Hem guzel gorunuyo hemde 1 orkidenin fiyati yaklasik 25 gule bedel :)
Pahalı ve güzel bir çiçektir, karşı tarafa önem verildiğini gösterir.
bu yaşta fesat olsan ne olmasan ne :) orkide ya da gül almış ya ona bak sen
bana saflıgı iyiligi cagristiriyor:) okadar pahali olmasina gerek yok papatyada olur:)
sana en güzelini ğöndermiş.demekki deger veriyor bunda yanlış anlama.bende severim orkideyi.
Yahu çocuk paraya kıymış resmen. Sacmalama.
para bende diyor D:D::D
Neden gül değil mi?
Saçmalamışsın.
Gul alsa neden orkide degil mi diyicektin 😂
der mi der :)
Adam zengin asdasdf
zenginlik ölçüsü orkide mi :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar