Ben isimde basarisizim. Kirginlik var :( neden bu boyle oluyor?

Arkadaslar ben yaklasik 1 yildir bir iste calisiyorum. Ben kucuklukten beri babam tarafndan baski altinda buyudum. Rahat davranamadim ezildim hep. Icime kapanik biriyim. 13-14 yasimda babamdan ayrilp surekli yurtlarda yatili okullarda okudum. Simdi 23 yasimdayim ve evden ayriyim. 1 yildir bir iste calisiyorum ama en basindan beri isyerimdekilerin beni surekli idare etmesi nedeniyle ben hala buradayim. Cok dalginim ve surekli biseyler dusunuyorum. Uzerime fazla dikkat etmiyorum. Ben hayatimda hicbi zaman dikkat etmedim ki alisik degilim ve uzerimi nasil giyecegim napacagim hakkinda hicbi fikrim yok. Aslinda ben hergun musterilerle yuzyuzeyim ve kendime dikkat etmem gerekiyo. Isyerimdekiler beni uyariyo surekli, hatalarimin cogunu bana soylemeden kapatiyolar bazende soyluyolar. Ama bende hala bir degisme yokmus. Gecen yine bir hatam yuzunden buyuk skntiya girdiler ve isyerindeki herkes seferber oldu. Benbile dusununce ne kadar sacma sapan bisey yaptim ben? Diyorum. Dusunemiyorum basit biseyi bile. O gun patronum ilk kez biraz sert sekilde benle konustu. Artk gelistir kendini burda herkes seviyo seni yoksaneden ugrasayim senle? Dedi bana. Hatami soyledi bana ve bidaha olmasin istemiyorum boyle bisey dedi. Benim isyerim toplandi bianda. Bahane edip savunmaya calistigim herseyi duzelttiler. Artik bir bahane de bulamayacagim sekilde yaptilar. Bende Şu an biraz kirginlik var. neden boyle oluyor ve ben nasil bunu duzeltecegim bilmiyorum. Burada yapamzsam baska yerdede yapamayacagimi soyledi bana isyerindeki abim. Kimse burdaki gibi arkanda durmayacagini ve baskayerde kullanip para vermezler sana dedi. Sende ondan sonra artk babanin yanina gidersin dedi. Bu nasil duzelr bilmiyorum dedi. Surekli soyememize ragmen yine ayni hatalari yapiyosun dedi. bir ceki duzen ver dedi. Bende ogunden beri icimde bir cokuntu ve durgunluk bir isteksizlik basladi. Kirginlik gibi bisey var. Benim neden bu isler boyle oluyor? Ne yapacagim bilmiyorum. Yardim?
Ben isimde basarisizim. Kirginlik var :( neden bu boyle oluyor?