Arkadaşlarımın arasında kaldım?

Merhaba.
Şimdi şöyle ki benim sürekli beraber olduğum bir arkadaşım vardı. Hep birlikte duruyorduk uzuuun bir süredir. En uzun tanıdığım arkadaşlarımdan biri. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyordu desem yeridir. Küslüklerimiz 1 günü geçmiyordu. Diğer arkadaş gruplarıyla da sıkıntımız yoktu ama otururken falan birlikte oturuyorduk yani birbirimizle olduğu kadar diğerleriyle samimi değildik.
Neyse ben bu arkadaşımla küstüm ve 1 ayı geçti. Bu süre zarfında diğer arkadaşlarımla , özellikle biriyle (bu arkadaşa x diyelim.) daha samimi olduk. Baya bir yanımda oldular, destek çıktılar bana. Özellikle o arkadaşım (x) her yere benimle geldi, yalnız bırakmadı vs. Neyse iki gün önce baştaki yakın arkadaşımla barıştık ve dolayısıyla yine samimi hale geldik. Birbirimize anlatacağımız çok şey vardı o yüzden hemen bir araya geldik. Bu arada diğer arkadaşlarımı biraz bıraktım. Bunu fark ettiğimde (aynı gün içinde) defalarca x kişisiyle konuşmayı denedim ama bana ters ters davrandı. Diğerleri de tuhaf davranıyor. Ben her iki tarafı da yalnız bırakmak istemiyorum ama baştaki arkadaşım bu grupla pek samimi değil özellikle de x ile başından beri pek iyi anlaşamıyorlar. Ben iki tarafı bir türlü bir araya getiremiyorum. Biriyle takılsam diğeri atarlanıp gidiyor. Ne yapmamı önerirsiniz acilen ; (((( bu x kişisi tamam siz mutluluğunuza bakın filan diyor ama çok kırmışım fark ettim nasıl düzelteyim? :((( hepsi de değerli iyi insanlar :(

Arkadaşlarımın arasında kaldım?