+1 yıl171 boyundayim yaklaşık 13-14 yaslarimda platese başladım o dönemler kilo problemim vardı hızlıca verdim sonrasında yogaya başladım ve o aralar 50 kiloya kadar indim iki yıl öncesine kadar 50 kiloydum boyum 168 di karateye başladım çok kısa sure yaptım devam edemedim bir yıldır hiç spor yapmadım baya kilo aldım ve şimdi tekrar platese döndüm ve aldiklarimi verme yolunda devam ediyorum :)
01 Yorumla
Soran+1 yılMesaj kutunu acarsan konuşalım mı
En İyi Cevaplar
+1 yılBoyum 1.78 lise ilkokulda çok voleybol oynardım 😊😊
Yüzmeyi severim. Masa tenisini severim :))52 Yorumla
Soran+1 yılMaşallah peki nasıl oldu voleybol a başlaman
Soran+1 yılSeni kırmızı ojem sandım asdss
Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. 1,78 boyum var. Fitness yapıyordum. 20 li yaşlarımda. Yapılıyım ama sonrasında tiroidlerimle ilgili bir hastalığa yakalandım kilo aldım. Şu sıralar sadece yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Tedavi görüyorum. Şu kilo işkencesi bitsin istiyorum. İnsanların takındıkları tavır yetmiyormuş gibi bir sürü işkenceside cabası.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama spor devam et
+1 yıl167 filan sadece yürürüm oda 1 km anca kösüm kösülürüm :D
03 Yorumla
Soran+1 yılKilon?
- +1 yıl
bilmiyom ki tosun gibi bişeyim tam bir efe düşün :D
Soran+1 yılBak şişman erkek ya da kısa erkek itici değildir ama ikisi bir arada olmamalı miyon olmalısın belli olmucak kadın olmalı sadece güçlü olmak için zayıf olcaksin bebek yüzlü olcaksın her yaşta benim düşüncelerim tabi bunlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- Diğer konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yıl1.78
6. sınıftan lise 2 ye kadar basketbol yaptım lise 2 den sonra futbola başladım düzenli yürüyüş evdeki egzersizlerle de fiziğimi korudum. Gelişim döneminde kilo alıp vermemeye özen gösterdim çatlak vs. oluşmasın diye. Kilo aldım biraz onları da belirli egzersizlerle kasa dönüştürdüm :))03 Yorumla
Soran+1 yılBoyun uzun kuzenim var 15 yaşında nasıl Balat basketbola
- +1 yıl
Çıksın dışarı kendi arkadaşlarıyla oynasın illa kurs diye bir şey yok. Ben bıraktıktan sonra pet şişeyle bile oynuyodum :D alsın bir basket topu illaki bilen arkadaşları vardır ve bu kişinin sen olduğunu düşünüyorum kuzenin değil neyse dışarıda oynayabilirsin kursu sevmiyodum ben
Soran+1 yılYok kuzenim ya ben zaten öyle sporları sevmem dans severim
+1 yılBen 6. Sınıfta basketbola başladım 9. Sınıfta vücut geliştirmeye başladım Şu an acayip güzel bir vücudum var yani ben hep spor yaparım hayatımın bir parçası spor yapmasam kendimi çok kötü hissediyorum ha şunuda solim çok güzel futbol oynarım tarzım ve idolum ronaldo her şeyini örnek alırım
01 Yorumla
Soran+1 yılBasketbola nerde nasıl başladın
- Diğer konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yıl172-73 arası gibi birşey,6 yaşında yüzmeye 10-11 yaşlarında basketbol 12 yaşında badminton, lisede hep voleybol a katıl dediler ama sevmediğim için yapmadım
013 Yorumla
Soran+1 yılHangisi uzatır hangisi önerin
- +1 yıl
Basketbol ve volayebol ama genç yaşta başlaman gerek
Soran+1 yılKuzenim var 15 yaşında ama oynamayı bilmiyo nasıl katılcak
- +1 yıl
Geç kalmış voleybolu denesin bu sene oynamazsa çok geç kalır eğer spor yaparsa basket harici yüzme ya da voleybol boyu tam uzama döneminde zaten boyu uzar rahat
Soran+1 yılİnternetten öğrense temel şeyleri ve çalışsa yapabilir mi en azından temeli atıp sonra okul takımına girebilir mi
- +1 yıl
Uygulama yapmadan öğrenmek zor kursa yazılsa zaten temelden öğretiyorlar
Soran+1 yılİşte kurs bulamıyoruz bulsak çok iyi de
- +1 yıl
Okullarda da mı hiç kurs veren yerler yok hatta maddi sorun varsa kapalı spor salonlarında kursların olması lazım
Soran+1 yılYok maddi değil sorun paralı bulsak yine gitcek
- +1 yıl
İstanbul'da yaşıyorsanız okadar çok varki bulmamak imkansız
Soran+1 yılYok aynen İstanbul çok büyük de eskisehir malesef küçük şehir
- +1 yıl
Spor klüpleri elbet vardır eskişehir üniversitelerin çoğu orada olduğu için ve üniversitede hep spor etkinlikleri ya da klüpler olur öğrencilerin aktivite yapması için
Soran+1 yılAma 15 yaşında ya ondan
- Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılHala gelişim Dönemındeyım Boyum 177 Spor konusunda en aktıf oldugum Zaman 15 18 Arasıdır Kickbox a çok ağır yuklendıgım bir zaman dilimi Şuanda Çalışıyorum halım kalmıyor Spor yapmaya
00 Yorumla 1.73 6 yıl voleybol takım kaptanlığı yaptım şu an yüzme ve pilatesle uğraşıyorum ama vakit oldukça :/
02 Yorumla
Soran+1 yılNe zaman başladın uzun kaç yaşında durdu
+1 yılboy 185.
boks dışında bir sporla uğraşmadım. uyku düzenim yok beslenmem çok sağlıksız. ama annem babam uzun olduğu için bende uzun boylu oldum. spor beslenme falan hikaye03 Yorumla
Soran+1 yılA spor beslenme yapsan 190 olurdun kesinlikle
- +1 yıl
alakası yok ya annem doktor endokrin uzmanı. uzayacağın varsa uzuyorsun işte. kardeşimde benim gibi ne spor ne beslenmeye dikkat etti 195.
anne 175 baba 185 genetik işte
Soran+1 yılAnladım
+1 yılBoyum 163 kılomda 58 cocuvum oldfndan spora gıdemedım evde mekık cekıyorum ip atlıyırum:)
00 Yorumla
+1 yıl1.80 futbol fitness uğraştım bir dönem şimdi tv karşısında elde kumanda zaplamaca 😁😁
00 Yorumla1.93 zamanında lisanslı basketbol oyuncusuydum, artık arada basketbol oynuyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl başladın 15 yaşında kuzenim Var nasıl başlayabilir
177 85 kg fitnes güreş sporu yapıyorum bayanlara fıtnes ve platesi tavsiye ederim
00 Yorumla
+1 yılboy 1.65 boks ve fitness yapıyorum. boyu kısa olanlar spor yapamaz mı neyin kafası bu?
010 Yorumla
Soran+1 yılYok gelisim döneminde kimler hangi sporları yapmış ve boylarıni etkilemiş mi gibisinden
- +1 yıl
benim boyumu etkilemedi lanet olsun ki. kısa kaldık kaldığımız gibi de dışlanıyoruz kızlarda kısa erkek sevmiyo tabi kendileri çok uzun sanki ya
Soran+1 yılYa elbet bulunur da
- +1 yıl
bulunmaz boya önem vermeyen kız yok ki benim gibi kısalar hep yalnız sadece sırıkların yanında kız görüyorum hatta 1 tane bile değil 4-5 tane.
Soran+1 yılValla ne yalan söyliyim uzunlar daha iyiler ama onlarda beni istemez mesala bende 164 um 165 insan da 150 155ilklerle iyi olur bence öyle kiz da dolu
- +1 yıl
1.50 kızı ben napiyim ya en az 1.55 olacak. ztn 1.50 1.55 kızların hepsi de uzun boy sevdalısı sokakta sürekli görüyorum yanlarında çocuk gbiler ama kısa erkeklere bakıyorum hepsi yalnız kısalarla çıksanız nolur yani size ne zararı var? koruyamaz güven veremez diye mi korkuyosunuz? madem öyle kısalar vs. uzunlar diye bir kavga düzenleyelim savaşalım bakalım kim üstün çıkıyo
Soran+1 yılYok benim zevkim genelde öyle belki hep ailem çevrem uzun ondan elbette yakışıklı kısa boyluda olur böyle bir ayrım olamaz bir kusür değil bu ama ben genelde hep uzun boylu larla çıktım yani 185 190 ama sen 150 lere kısa deme bence ve 170 e kadar kizlar olur sanada
- +1 yıl
1.50'lerde bacak yok ki bir kere bide kilolu oluyolar. ben 1.55 1.60 arası severim ztn evde 1.65 dışarıda 1.70 oluyorum ama gel gör ki kızların bu boy sevdasını kıracak bişi değil. onlara göre 1.80'den yukarı lazım. kısalar ölsün uzun erkeklere selamlar size göre hep
Soran+1 yılYok ben 180 den yukarı değil genelde 190 severim ama niye ki zayıf ve kısa erkek de iyi olur bence ama zayıf olcak miyon bebek yüzlü ve boyuna göre giyinmeli mesala uzun tişörtler gömlekler gitmemesi sportif ama kasi az olmalı sorun etme elbet olur yani ve 150 güzel kızlarda var tabi şişman kısa hoş olmaz ama miyon lar güzel bence ve bacak yok deme o boyla alakali değil mesala ben 164 um bacak boyum 95 173 atakadasimin 91 yani birlikte olcmustuk o bana hep diyodu bacak boyun uzun diye ozaman anladım fizik ve boy genelde bağlantılı ama her zaman değil
- +1 yıl
1.90 nedir ya çüşş yani 1.75 neyine yetmiyo kardeşim? ya siz bu boyu sürekli takmak zorunda mısınız? 1.70 ya da 1.75 olan biri sana açılsa seviyorum dese boyun kısa diye red mi ediceksin? Allah ıslah etsin sizi yaa
+1 yılyeni başladım ama :) yüzme var okçulujk var bide voleybol var :D boy 175 :D hedef 180 üzerine çıkartmak
014 Yorumla
Soran+1 yılBasketbol nasıl ogrencem
- +1 yıl
hiç mi bilmiyosun? kaçıncı sınıfsın
Soran+1 yılBen öğrenmicem zaten ben tenis yapıyorum kuzenim için 9 agidiyo
- +1 yıl
hıı tamam.. illaki kurs verilen yerler vardır.. ama genelde onlar 7 14 15 yaşına kadar gider
Soran+1 yılYani 15 yaşında bir yer bulamazmiyiz
- +1 yıl
zor.. kendisi oynasın ya internetten youtube tan izlesin öğrensin yani.. mesea olur öyle halka açık sahalar oralarda oynasın sonra klüplere yazılabilr orada öğretirler
Soran+1 yılKlüplere nasıl ulascaz
- +1 yıl
internetten bakabilirsin
Soran+1 yılPek bişey bulamadım işte
- +1 yıl
neredesn
Soran+1 yılEskişehir
- +1 yıl
www.eskisehirbuyuksehirgenclikvesporkulubu.com/.../iletisim.php
7 9 12 yaşa kadar gidiyo artık zor...
Soran+1 yılAnladım zaten gençlik spor Klubünde yok ona göre konuştuk orayla
- +1 yıl
o zaman şansına küssün :) ama dediğim gibi okulunda böyle açık basketbol sahalarında oynasın illaki bulur orada :D
+1 yıl1,57 boyum var dagcılık ve yuruyus yapıyorum. yasımda dogru boyumdan memnunum :)
00 Yorumla
+1 yıl180, Fitness, kick boks muay thai sporlarını yapıyorum.
Ayrıca geçmişte 4-5 sene kadar basketbol sporuyla uğraştım, gelişim dönemimi sporla geçirdim. Geçirdiğime memnunum.00 Yorumla
+1 yıl189+basketbol
tenis
yürüyüş16 Yorumla
Soran+1 yılBasketbola nasıl başladın
- +1 yıl
12 yaşımda
Soran+1 yılNerede başladın
- +1 yıl
okul takımında
Soran+1 yılHımm boyun uzundu yani yine
- +1 yıl
evet
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaşalah herkes 1.80 1.90 nım demiş dürüst kimse yok benim boy 1.75 kısa isem kısayım gelişim çagında ashıhara kaikan karate teakwondo yaptım
03 Yorumla
Soran+1 yılKısa değilsin ki normalsin bence yani uzun boylu olmak bir artıysa kısa olmak da dezavantajsa bu konuda nötrsun ama tip de tek faktör bu değil ki 185 birinden daha iyi fiziğin olabilir
Cevap sahibi+1 yılFizigim iyi hepsine taş cıkarırım sporcuyuz en azından sağlıklı besleniyoruz ama ben yalan sıkmalarına taktım :)
Soran+1 yılAynen tüm kizlar 175 üstü tüm erkekler 185
1.85
boks yapıyorum hobi olarak
bide kas yapıyorum kanks00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1.80 5 sene futbol oynadim 3 sene kick box yaptim 3 aydir vücut geliştirmeyle uğraşiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1.90 top kosturduk fitnes 1.5 yil felan simdi oyle free
00 YorumlaDiğer konusunda 22,4b cevap paylaştı. 1.74 genetiğim iyi sporla alakası yok
07 Yorumla
Soran+1 yılBurda da 175 altı kiz görmedim cidden 10 da 9 u 175 üstü hele 165 altı hiç yok ama sokakta herkez kisa anlayamadım cidden neyse şahsına söylemedim bunu hiç spor yapmadın yani
Soran+1 yılFiziğin nasıl peki
Soran+1 yılBence yap ya spor hem fizik açısından hem sağlık hem de rahatlatıyo insanı bir sağlık problemin yoksa tabiki
Soran+1 yılİnan ozaman daha rahat olcaksın
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. 1.78 basket yüzme ve voleybol
010 Yorumla
Soran+1 yılBasket ene Zaman basladin
Soran+1 yıl1 de çok uzun boylu muydun nasıl boyu uzar kuzenimin 15 yaşında 160 napsin
Soran+1 yılAnladım kursa gerek yok diyosun yani peki internetten ne izlesin de öğrensin güzel anlattığını düşündüğün bir yer var mı
Soran+1 yılKurs bulamadı sonra bende biraz araştırdım ama bulamadık nereleri basketbol kursları var
Soran+1 yılOkul da takım kurulmadi bu yıl seneye olcak mis devletin kursları da boy ariyo o da zaten seneye takım kurulan kadar öğrenmek istiyo
+1 yıl187- yaptığım sporu yazmama gerek yok sanırım
07 Yorumla
Soran+1 yılNaptın fitness mi ve başladığında boyun kaçtı
- +1 yıl
14 yaşında vücut geliştirmeye başladım ozamanlar 178-180 filandım
Soran+1 yılKuzenim 15 yaşında kiz kilosu da var boyu da yaklaşık 160 filan gitse nolur ortam nasıl ayrıca
- +1 yıl
sadece cardio yapsın ortamı boşver elit bir yere gitsin
Soran+1 yılİse yarar mı peki yazın mi gitsin napsin
- +1 yıl
hemen başlasın yazı neden bekleyecek
Soran+1 yılBilmemki şimi başlayamam dedi boyu uzar mı
+1 yılBoyum 184 gelısım donemımı uyuyarak gecırdım
01 Yorumla
Soran+1 yılBelli
- Diğer konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yıl178 sadece yatıyorum :D
01 Yorumla- +1 yıl
@limonlukeek ahaahhaaa
Bu boyda hatunu ben niye göremiyorum ya 😕
1.84 serbest guresciyim MMA
00 Yorumla
+1 yıl160
Fitness plates bosu 😄00 Yorumla185 cm. Fitness ve bilardo
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yıl175 cm aklina hangi spor geliyorsa yaparim
02 Yorumla
Soran+1 yılBasketbol?
- +1 yıl
tabi
Diğer konusunda 4,1b cevap paylaştı. 173 voleybol ve yüzmeyle bu kadarcık oldu
04 Yorumla
Soran+1 yılKaç yıl yüzdün ve valeybola ne zaman başladın başladığı da boyun kaçtı
Soran+1 yılVay be kaç yaşın da başladın peki
Gizli Üye(30-35)+1 yılboyum 1.75 ve hayatım boyunca hiç spor yapmadım.
00 Yorumla
+1 yıl1.65 spora karşıyım yiyorum hep 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yıl186 boyum futbol. oynuyorum. 7 yıldır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl170 boyum gelisim döneminde de voleybol oynamistm
05 Yorumla
Soran+1 yılUzaman kaç yaşında durdu
Cevap sahibi+1 yıl1 yıl falan oluyo zaten oynamayı da birakmistim
Soran+1 yılNasıl başladın peki kilon nasıl
Soran+1 yılNasıldı yani
Cevap sahibi+1 yılKilom hep standart 56-58 daha üstü veya aşağısı olmuyo
+1 yıl1.78 kickboxing ve MMA. Bide body
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıluyumak benim için güzel bir spor dfghj
00 Yorumla 180 bisiklet , basketbol, koşu
00 YorumlaDiğer konusunda 4,2b cevap paylaştı. 178... spor yapmıyorum.
04 Yorumla
Soran+1 yılOrtalama iyi ama bence yap spor ya insani rahatlatıyo herseyden öte potansiyel veriyo güven veriyo
Soran+1 yılAnladım geçmiş olsun ama belki hem hastalığına iyi gelen yorulmayacagin bir spor vardır
165 fitnısa gidiyorum
00 Yorumla
+1 yıl1.85 boy var spor falan kalmadi biraktik :(
00 Yorumla
+1 yıl1.60 pilates❤️
00 Yorumla1.75. düzenli spor yapıyorum :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1.70 yüksek basincta büyüdüm
00 Yorumla
+1 yılhentbol
02 Yorumla
Soran+1 yılBoy kahc
- +1 yıl
161
+1 yıl1.90 fitness futbol
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl uzadın lan
- +1 yıl