Kimsenin namusunu sorgulamıyorum öncelikle beni ilgilendirmez, merak ettiğim konu neden olduğu :D Geçmişte her türlü iğrençliği yapıpta bunları sonra yüzlerine vurunca nedendir bilmem hep bize aynı klişeyi söylerler. '' Adımı biliyosun, geçmişimi değil'' :D Şu resimde şöyle bir temsili. Sonuç olarak bunu niye söylüyorsunuz?
şimdi resimdeki son cümle hoş değil çünkü direk suçlayıcı bir yargı olmuş. hoş değil çünkü tüm insanlar hata yapar. sen kendin sanki çok masummuşsun gibi böyle dersen karşındakine doğru olmaz. ha karşıdaki insan tabi ki geçmişini önemseyecek ve ondan yola çıkarak bir yargıda bulunacak ama burada suçlayıcı olmamak gerek en önemli nokta bu bence.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Resimdeki cümleyi ben yazmadım ve ayrıca ben zaten hatasız olduğumuda söylemedim. :D
ben de sen derken yani karşımda sen varsın sana anlatıyorum anlamındaydı. seni suçlamadım yanlış anlaşılmasın.. laflarım genel her iki cins için hem de.
Bence karşı taraf haklı. Madem geçmişini bilerek o kızla birlikte oluyorsun o zaman geçmişini yüzüne vurmaya hakkın yok. Seni rahatsız ediyorsa geçmişi, o zaman birlikte olmayacaktın.
1
4 Yorumla
Soran
Bilip bilmemek diye bir durum yokki onu nerden çıkardın?
Böyle bişeyi söylemeye gerek bile duymam çünkü geçmiş benim gecmisim beni ilgilendirir ayrıca zaten hayatıma aldığım insanlarda geçmiş konusunu acicak tipler olmaz
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Geçmişinde genelev işleten bir adamla sevgili olurmuydun :D ama dur ya geçmiş konusunu açmak çok saçma asdlkjqweqe hiç önemli değil
En İyi Cevaplar