Dinime nasil daha cok baglanabilirim?

Ben Elhamdullillah muslimanim ama muslimanim diyorum da tam uymuyorum dinime. Namaz kilmiyorum, kuran okumuyorum ( okumayi biliyorum ) kapali degilim hatta dövmelerim de var. Simdi söyle deyim de, ben avrupada dogdum buyudum, turkcem pek iyi olmaya bilir o yuzden k. bakmayin. Kucukken kötu seyler yasadim cok dua etmistim o aralar ama hic birsey duzelmedi duzelmeyince yillar sonra birden dinime olan inancimi yitirmeye basladim etrafimdakiler hic diinine bagli degil, ailemde bir annem kapali namaz kiliyor dinine cok bagli. Bende annem gibi kapanmak istiyorum kendimi sadece ve sadece Allaha yöneltmek istiyorum dogru duzgun arkadasim yok herseyimin ilk basta Allahimin olmasini istiyorum hersey icin tövbe etmek istiyorum ama bir turlu su icimdeki seyi yenemiyorum. Nasil anlatabilirim ki onca seyden sonra kendimi kaybetmis gibi hissediyorum. Biliyorum ki Allaha yönelsem hersey iyi olacak icimdeki his bu ama bir turlu yapamiyorum. Sizlerden dogru duzgun bir yardim istiyorum ne yapabilirim? ilk adimi nasil atabilirim? dinime nasil daha cok baglanabilirim? vs. Yardimlariniz icin tesekkur ederim uzun oldu k. bakmayin :) Söyle bir sorunum da var avrupada olduugm icin dogru duzgun kiyafetler yok satin alinabilecek butun kiyafetler acik sacik, dogru duzgun esarp satin alinabilecek bir yer yok ne yapabilirim?
Dinime nasil daha cok baglanabilirim?