"Bir kağıda hiçbir şeyi beceremiyorum. Çok sıkılıyorum. " diye yazıp kafama sıkasım var.
Kaybetmek için gelmiş olabilir miyim dünyaya?
Kaybetmek için gelmiş olabilir miyim dünyaya?
Çocukken bana hep; 'Şimdi ergenlik çağındasın, onun için mutsuzsun, büyüyünce her şey düzelecek derlerdi. Buna gerçekten inandım biliyor musun. Ya büyüyüp doğru erkeği bulduğumda ya da beni becerecek birine sahip olduğumda veya üç beş kuruşu söke, söke bir araya getirdiğimde düzelecekti her şey. Ve bir günün birinde hiç bir şeyin asla düzelmeyeceğini anladım nihayet, yanlışlık hep olacaktı.. ( kafana sıkma onu da beceremezsin )
Bilinçli şekilde 5 senedir filan yaşıyorsundur dur daha anasını satıyım
İnsan çocukken de bir şeyler başarır
Bir kağıda'dan sonra tırnak işareti koymalısın...
Hepimiz bir kaybın esiriyiz.
Dalgınlığıma gelmiş
Al benden de o kadar. Hiçbir işi tam beceremiyorum.
Cevap
16Cevap
Merak etme candide dostum, bu psikolojik hasarı senden başka duyumsayanlar ve hissedenler var; sadece sen değil, bende, arkadaşımda yani her kesim olmasada, bir denge üzerinde ilerliyoruz. Bende senin gibiyim, benzer durumlar ve ilişki benzerlikleri ama istersen konuşabiliriz, ki zaten bu sorunun ardından epey bir zaman geçmiş ve gitmiş. Umarım bu süre boyunca kendini bi'şeye adayabilmişsindir ama eğer cidden konuşmak istersen, bu beceriksiz insan evladı seni bekliyor olacak ve bu arada, geçmişi kafaya takma; geçmiş başarısızlıkları, ihmalkârlıkları, durgunluk ve kimsesizlik dönemini - dönemlerini. Ben yavaş yavaş şu dönemde kendimin farkındalığına yüzeysel mânâda vardım ama maalesef, hâlâ bu okyanusun derinliğine, diplerine dalamadım çünkü korkuyorum, bu içses asla oraya yaklaşma diyor ama bende bu şahsî özellik mevcut iken, gelip yerleşkesini kurmuş olan deccalimsi varlığa kulaklarımı dikiyorum boynumu bükerek. Hâlâ bir konuşma isteği içerisinde isen, bekliyor olacağım.. Around Goodness and Beauty!!!
Evren dengeler üzerine kuruludur. Biz kaybedenler, kaybederken bir yandan da kaybetmenin ne olduğunu öğreniyoruz ve tecrübe kazanıyoruz. O yüzden ne kadar dibi görürsek görelim canımız yanmaz. O yüzden doğru yolda gittiğinden emin ol :)
sevmeyii beceremediğim için, becermeyi sevdim
-johny sins
evet konumuzla hiçbir alakası yok. ama başlığın bu sözü çağrıştırdı kafamda :(
hiç bir şeyi beceremiyorsan intiharı becermeye de hakkın yok mantıken. o yüzden saçmalama ve amaç edin. sevdiğin şeyde beceriksiz olamazsın.
beceriksiz olmak istesen bile.
bkz: beyin bedava.
Bende el attığım işi kuruttugumu söylerler napalım olduğu kadar
kazanmayı öğrenmek için kaybediyorsundur su an kaybettiklerin gelenekte kazanacaklarının yanında hiçbirşey
hiç sorma aynısı bendede var parazit gibi yaşıyorum ama öldürme kendini senin bile dünyaya faydan var
Senin de dünyadaki görevin hiç bişeyi becerememekmiş demekki bunun için yaratılmışsındır böyle düşün
Ne kadar korkunç bir yorum
Hepimiz kaybetmeye geldik zaten, takma hiç boşver.
Sıksana bir yazmak kadar kolaymı ölmek.
Müslüman olmasaydım bu eylemi gerçekleştirmiş olurdum şimdiye kadar
Yol onun müslümanlıkla alakası yok kardeşim. Ölmek kolay değildir. O ana gelirsin ama yemez. Başaranlar ölür ama kolay değildir. Sana yaşa hayat güzel gibisinden safsafalar anlatmıcam ama kolay deıl bilesin.
Benide yanında götür olur mu?
sık gitsin kim tutar seni be
bu kafadan cıkman gerek
bende çok skldım artık :(
Manyaklaşma be
Boşver kanka
Hemen pes etme
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar