Bir tarafta karım, diğer tarafta vazgeçmediğim sevgilim

merhabalar;

başlığı okuyunca çokta iyi hislere kapılmaya bilirisiniz, ancak hiç istememe rağmen kendimi böyle bir durumun ortasında buldum, karımı çok seviyorum ondan kesinlikle ayrılmak istemiyorum böyle bir durum söz konusu bile değil, öte yandan sevgilimden onun yanına gitmekten onunla beraber olup dertleşmekten karımla yapamadıkları yapmaktan vazgeçemiyorum. nasıl başa çıkacam bu durumdan sizce nasıl davranmalıyım, erkeklerin tek taraflı bir bakış açısı olabilir ancak merak ettiğim bayanların konuyla ilgili düşünceleri... aslında ciddi anlamda yardım istiyorum lütfen soruyu tiiye almayın:(
Güncellemeler
+1 yıl
karımla ne yapamıyorum ya da sevgilimle daha fazla ne yapıyorum bunu bende cevabı yok, en somut cevabı sex, onun haricindekiler belki biraz daha beni anladığını sanıyorum galiba
Güncellemeler
+1 yıl
bu konu baslıgını açarken burda gerçekten faydası dokunacak diye açtım çünkü beni tanımayan insanlar özellikle karşı cinsten insanlar tarafsız olarak yorumlayacaktı, tüm yazılan yorumlar bedua edenler dahil :)) bende bişey olşmasını sağladı, şu an işteyim kararım şu ki bu akşam sevgilimle konuşacağım bu kararlılığı şu an kendimde görüyorum, umarım karımın yanında uyanacağım...
Bir tarafta karım, diğer tarafta vazgeçmediğim sevgilim