Ailem beni hep hor görüyor?

2yil okula gitmedim. Birakip çalışmak işe girip para kazanmak istiyordum yaptimda. Okulu sevmiyorfum derslerden ogretmenlerden hatta yasitlarimdan bile hosnut degildim kendimi hic birine yakin hissetmiyordum. Arkadaslar okulu sevdirir ama ben kendimden buyuklerle arkadaslik kurmayi seviyordum. Orta okulu bitirip işe girdim 6ay calistim ve is yerim kapandi mecburen issiz kaldim. Evde oturdugum icin ailem benden rahatsiz oluyor gibi hissediyordum hicbir yararim olmuyordu cunku en azindan ben böyle dusunuyordum. Annemi çok severim kendimden çok oda beni sever ama ablalarim abim ve babam icin ayni hissetmiyorum hissetmememin sebebi onlar. Akraba ortamina girdigimde hep beni ezikleme cabasindalar evde oturuyor asosyal takiliyor internetten arkadas edinip knk oluyo gamze bole yapiyor gamze şöyle yapiyor bunlari söylerkende gülüyorlar ben kac defa uyardim baskasinin yaninda boyle konusmayin diye cevaplari ise niye üzüldünmu alayci bir sekilde ben hep bu durumlarla karsilasiyirum. Şu an asgari ucretli bir ise basladim aksamlari eve gelip direk yatiyorum muhattap olmak dahi istemiyorum ailemle annem disinda.. BİLLİYORUM OKUMADİNİZ UZUN OLDUGU İCİN AMA BEN İÇİMİ DÖKTÜM VE RAHATLADİM BİRAZ OLSUN. OKUYAN OKUMAYAN HERKESE TESEKKUR EDİYORUM..
Ailem beni hep hor görüyor?