Playback yaptığında sesini çok beğeniyorum ama az önce Eurovision yarı final performansını izledim canlı sesini kullanıyor nedense garip geldi detone yorumlarına katılmıyordum ama artık katılıyorum sanırım.
link
Sizce?
link
Sizce?
kız diloş sen hep böyle acayip sorular soruyosun ha ama güzel soruların yani. evet detone
hahah adın ne senin :D
sülemem :D
söyle lan :D bari ark listemde misin onu söyle
değilim ama severim seni iyi kızsın kimseye bulaşmazsın olur olmadık bakıyorum sana arada .. biri bulaşırsa sana çemkirmek için.
çok merak ettim :D eklesene
bu güzel bir detonasyon. mesela teoman da çok detone bir şarkıcı ama hoş duruyo yani..
teo detone mi? ne ne ne :D
Hem dans ederken sarkı söylemek zordur yani insaf lütfen bence gayet başarılı...
bravo,en iyi cevap!
onu bitek prezervatif reklamından biliyorum dinlemedim hiç.
linki dinle işte :D
aveadan netim var yavaş şimdi açsam yarına anca dolar :D çok da lazım değil zaten.
Cevap
12Cevap
midemi bulandırıyor o herif. içine şeytan kaçmış onun. yahudi olduğu söyleniyor. fenalık geldi bana yine...
evet yahudi yahudi diye dışlanacak değil ya? sefarad yahudisi,ispanyadan gelme kökeni.
benim sesim bile çok daha güzel. sokaktan adam çevirsen bu kadar okur zaten. özelliği ne anlamadım ki?
canın sesinden bahsettim?
sıradan bir sesi yok bazı yerlerde çok güzel kullanıyor iğrenç olsaydı sanatçı yapmazlardı?
fark etmez sonuçta sanat sanattır,cahil değilim ben burada genel kültür yarışına girsek seni alt ederim zaten m etme,hadi güle güle.
burası ego tatmin etme yeri olsaydı diyeceklerim buraya sığmazdı neyse uzatma.
bir insan şarkıcı yerine sanatçı demişse cahil değildir,o zaman tüm dünya cahil adam akıllı tvlerde bile şarkıcılara sanatçı dendiğini sen de duyuyorsun?
bişe söyleyimmi ben halen Türkiyeyi temsil etmek için bu adamın seçilmesine ve eurovisiona katılmasına inanamıyorum parçayı dinledim şimdi parçanın %40'ı detone :S
adam yeni sanatçı olmasına rağmen 7. oldu yine de büyük başarı.
kimi isterdin mesela?
tutulmuyor evet daha önce buraya yine sormuştum canı seviyor musun diye kimse sevmiyor çevremde de seven az nedense.
kişiliğinde ne var ki aykırı olacak :D
tamam sevme :D
yetenek fışkırıyo gibi gösterilip bir halta benzemeyen adamlardan kanımca
evet <3
selam
Detone nedir biliyo musun?
Sesin detone olması; gerçek tonun dışında yarım ton veya daha fazlası pes tonlarda sesin yanlış işitilerek tınılanmasıdır.
biliyor muymuşum?
Netten bakarsan bilirsin tabi:)
yok daha öncede biliyordum ama bu kadar detaylı değil :D
can bonomo nedir ya bence sanatcı kimliği daha klas insanlara yakıştırılmalı...
can bonomo yeni sanatçılarımızdan yeni albümü gayet iyi ileride de daha başarılı olur.
detone nedir :(
Sesin detone olması; gerçek tonun dışında yarım ton veya daha fazlası pes tonlarda sesin yanlış işitilerek tınılanmasıdır.
Hiç sevmem bu herifi -.-
Gıybet yapmak gibi olmasın çok salak ve salakça
kendisi mi salak? hareketleri salağa benziyor evet :D
kendisi gıcık şarkıları ve hareketleride salakça
yok ya iyi bence
o senin görüşün bu da benim kardeş :)
:)
O nun sesi varsa eğer, ben zeki müren im.
var zaten :D
yok iyi bence
Şeker adam.
Sevmiyorum o herifi !
çok farklı ve karakterli biri müziğini sevmeyebilirsin ama kendisi cidden sevilmeyi hak ediyor.
Ben onu santçıdan saymıyorum
abartmayın,onca emeği var okul yıllarından beri.
Santçı niteliklerini taşımıyor
neyse.
normal işte.
demi lovato dinleyin ya..
rock n roll varken pop mu dinleyelim? :)
hani metalciydin :D
ok
Şarkıcı değil o.
ne peki?
Gitarist olabilir
şarkıcı,oyuncu,söz yazarı ha evet gitar ve piyano da çalıyor :D
adam mı la o
evet dibi hatta.
emre aydın varken ben dinlemem onu
emre aydını da severim,candan daha iyi tabi.
emre aydına adamın dimidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar