unv ıcın 1hafta oldu gelelı ama annemı cok özluyorum
aglıyorum
evıme gıtmek ıstıyorum
aglıyorum
evıme gıtmek ıstıyorum
Biraz fazla abartiyosun. Ama normal karsiliyorum bunu. Kizlarda daha yogun bir duygu bu. Ben de üniversitenin ilk bir ayinda şok gecirmistim sanki. Farkli insanlar, farkli yemekler, farkli bir yatak, farkli odalar, farkli esyalar , farkli sorumluluklar...
Bubis sadece sabir isi. Sabrediceksin. Emin ol 1 ay sonra gecicek . Eger annene karsi normalde de asiri bir bagliligin varsa problem cok büyük demektir . sadece okul icin degil. Hayatinin her alaninda. Evlilik, iş, sosyal olan hersey.
Hehe minik kuşa bak.
Ne kadar da masum ve sevimlisin öyle.
Ama sen büyüdün artık.
Bu kadar anacıl olman doğru değil bence.
Nerede okuyorsun bu arada?
:( İstanbul
15 milyonun içinde yapayalnız olmak..
Zor be minik.
Üzüldüm şimdi.
Ama hayat.
Büyütüyor seni.
Ailen nerede?
Küçük bir yerden mi geldin yani?
Ben de özlüyorum ama aglayınca annen yanına geliyor mu bir şey değişiyor mu? Böyle yaparak kendini de anneni de üzersin. Durumu kabullen aglamamak için tut kendini
Allah uzun omur versın annene. ama kendı basına ayakların uzerıne durmayı ogrenmek zorundasın. alısırsın zamanla.
amin
Cevap
23Cevap
anneler herzaman yanıbaşımızda olamazlar büyüyorsun alışırsın ilk zamanlar zor olsada teselli edecekse şunu söylemek isterim annen hayatta olduğu için şanslısın ya olmasaydı anneni ara onu sevdiğini söyle ve derslerine güzel konsantre olki başarılı olup aileni gururlandır
Zaman herşeyin ilacıdır, Sabırlı ol metanetini koru hepimiz yaşadık atlattık ana kuzusu olanlar bile zaman ile alışır herşeye , hayat herseyi ögretiyor bu da gelip gecicek zorluk cekmeden insanoglu refah, ferah'a erişemiyor bunu unutma :)
kız aglama ilk hafta banada öyle oldu sonra kızlarla ne içsek hayına düşmüştüm :D
benım arkadasımd yok senın en azından varmıs:(
kız sende konuskan ol az kimse sana gelip arkadas olalı demez biraz ac kendini
ya konusuyorumda evde tek kalıyorum
aksam dah kötü oluyorm
Zamanla alısırsın merak etme ilk zamalar öyledir :)
Ahaha çok tatlısın alışırsın benim aylarca anneme görüşmediğim oluyor özlüyorum ama alışıyor insan bir süre sonra :)
ilk okul birde olsan anlarımda anneni özlemenide anlarım ama hayat bu sabır gerekli okuluna devam etmelisin anne sevgini başarıya dönüştürmelisin.
bu kadar ana kuzusu olmayın ya.. ülke değistirenler var okumak için onları düşünsene bir de?
zaman çabuk geçiyor, ben de buna benzer durumları yaşamıştım ilk üni zamanında 18 yaşlarında ama şimdi 12 yıl geçti bile, alışırsın merak etme
Başin sagolsun, çok kötú bir durum bu. ALLAH sabir versin, üzül agla ama çok fazla yipratma kendini
Çık gez dolaş açılırsın biraz. Anlıyorum şu an halini anneni arayıp telefonda konuş. Alışırsın kısa sürede.
yaaaaaaaa minnos musun seennnnn <33333
yaaaa :(:(:(
universite böyledir arkidiş
önce evden koparır... sonra büyütür insanı, olgunlaştırır
sonra bir bakmışsın.. gitmek istemiyorsun :)
Bende de aynı durum var. Ailemi çok özlüyorum. Ama sonuçta okumak için gidiyorsun.. Allah var gam yok.
Alışırsın sarılıp sana destek çıkabilicek biri varsa veya muhabbet edebilcegin onlarla konuş ^^
öyle cevrem de yok daha kötü zaten:(
ozaman konusabılcegın bırıne anlat ne dıyım
alışırsın merak etme, arkadaş edinmeye çalış. Üniversite ortamı görüp görebileceğin en iyi ortam
Yakında alışırsın hatta eve gitmek istemeyebilirsin
Bende uniye gitmek icin yer ariyorum bir bitmedi tatil 😂 Bunaldm evde
kıyamam sana ya üzülme ağlama geçen yıl bende öyleydim ama alışıyosun birazcık zaman ALLAH kolaylık versin üzülme :/
alışırsın zamanla dert etme sen derslerini düşün :)
sen okuyamazsın ana hasretinden :D
Bencede :(((
Bir üni mağduru daha... Hangi üniverste?
Gecer canim. Herkss yasiyor bunu. Buyuyorsun
Kız kafayı mı yedin :D
2. haftada unutrsun hiç gitmek isteemezsinn
Alisiyorsun kanki yavas yavas
ilk kez mi ayrı kaldın alışırsın
Sen kocayada gidemezsin :)
Neden farkli sehri yazdin ki madem.
üzülme.. bölüm neydi?
Yine mi sen :)
evett:((
Alisirsin 1 2 aya
Alışırsın