Arkadaşlar çok kötü bir durumdayım yardım edin biraz uzun oldu ama :( ?

Ben 6-7 ay önce -belki daha fazla- birisiyle tanıştım. İlk 2 ay hiçbirşey olmadan normal bir arkadaş gibi konuştuk, daha sonra benden hoşlandığını itiraf etti. İyi birisiydi yani en azından ben öyle biliyorum. Çıkmaya başladık. Başlarda utangaçtık sonra konuşmaya başladık ve konu cinselliğe geldi. Bende aptal gibi ona fotoğraflarımı yolladım. Çok istekliydi, ikna etmeyi başarmıştı. O fotoğrafları attıktan sonra çok ama çok pişman hissettim. Neden böyle birşey yaptım diyerek. İliskimiz 4 ay sürdü. Ben ayrıldım çünkü son zamanlarda bir tehdit gibi bir hissiyat verdi bana. Foto at, hadi vb. Diyerek kabalaşmaya başladı. Ayrıca babamda daha önceki ilişkimdan dolayı çok üzüldüğümü gördüğü için, kendim için doğru insanı özenli seçmemi istedi ve ben başaramadım. Ayrıldıktan sonra beni bayağı tehdit etmeye başladı. Atmazsan ifşalarım dedi. Atmadım. Ve ifşaladı. Bana fotoğrafını attı. O anki kalbimdeki sızıyı size açıklayamam. O kadar kötü bir durumdu ki. Sonra onu o fotoğrafları sildirmesi için yalvardım ve sonunda bana bir şart söyledi. Ona fotoğrafımı atacaktım. Attım. Ve sildirtti. Bütün sitenin kurucusuyla olan konuşmalarını ve siteye girip kontrol edecegimi söyledi. Gerçekten de sildirmişti. Sonra işin zor tarafına geldi. Ona son fotoğrafımı yollayacaktım ve yolladım. Şu anlık böyle. Ayrıca söylemek istediğim birkaç şey var. Benim 2. Adımı biliyor. Yani herkesin kullandığı adımı 1. Adımı söylemedim ve facebook, twitter, instagram vb. Sosyal hesapları kullanmıyorum. Sadece whatsapp ve snapchat kullanıyorum. Eğer ben onu takmazsam ne yaparsan yap dersem ve ifşalarsa sorun olur mu? Lütfen yardım edin.
Arkadaşlar çok kötü bir durumdayım yardım edin biraz uzun oldu ama :( ?