- Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılKimse bir insana yasattiginin hesabını veremden göçmez bu diyardn merak etme Allahın asaletinden şüphe duyma... Belki senin gibi çekmez cezasını colugundan çocuğundan çıkar belki senin yaşadığını yaşar Rabbimin adaleti senin isteğin doğrultusunda olmaz bu sefer cunk karsindaki senin yaşadığını yaşayınca sen kendinden bile bilirsin bu durumu buda "şirk" tir...
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBazen Şerde Hayır Olabilir..!
Sen Allaha Havale Et, 3 günlük dünya eden bulur er ya da geç unutma.
Bundan sonrasina bak.44 Yorumla
Soran+1 yılBaşıma gelen şerler hayra döner inşallah...
- +1 yıl
Sen tedbirini alıp Allaha siginip ona havale ettiysen ? Gerisi senden gitti Allahin taktiri ve adaletine kaldı.
Yalancı sahitligin vebali büyük. .
Akıllı ve hakkıyla Allah Korkusu olsa? Böyle yapmazdi. .!
Sen iyi bir bayansın, hak ettiğin ömurluk ve vefalı vede maneviyatlı eşi inşallah bulacaksın. .!
Dualarımdasın.
Soran+1 yılAllah razı olsun tez vakitte inşallah
- +1 yıl
İnşallah :).
+1 yılYuvasının daimi olduğunu ne biliyorsun.. Geçmişi her zaman önünde serili olucak... Kaçamaz... Sadece zamanla öder bedeli.. Belki evlenir dayak yer. Belki bir başkası da onun yuvasını yıkar... Bilemezsin..
32 Yorumla
Soran+1 yılEvleneceği insan çok dindar abdestinde namazında biri asla ona kötü davranmaz
- +1 yıl
Orası hiiiç belli olmaz psikopatlık dindarlığa bakmıyor maalesef. İçip karıya kıza gider demiyorum... Döver söver eve kapatr ailesiyle iletişim kurdurmaz. Dışarı çıkarmaz... Milyon şey sayabilirim..
Sabret canım Allah yanına bırakmaz yarinda başkası onun yuvasını dağıtır..
46 Yorumla
Soran+1 yılSabrediyorum ama sanki boşaymış gibi geliyor. Boşanma davamda yalancı şahitlik yapıp duruşmalarıma girip bana gülüp benimle alay dahi etti.
- +1 yıl
Aslında böylelerine acımayacaksın biliyor musun şeytan diyor git nişanlısına ne bok oldugunu anlat ama bırak intikamını Allah alsın seni Şu an sınıyor Allah şu zamanlardaki tepkin çok önemli. Merak etme sen içini ferah tut ablam ondan kat kat fazlasıyla çıkacak hem burda hem öteki dünyada
Soran+1 yılIntikam almak gibi bir niyetim yok Allaha şükür. Ben Allaha havale ediyorum herşeyi. Dediğin gibi Hem bu dünyada hemde ahirette kat kat fazlasıyla öder yanına kalmaz inşallah.
- +1 yıl
Kalmaz aslaa kalmaz.. böyle insanlardan nefret ediyorum senin yerine ben beddua edeyim sana yaptıklarıni ve yasattıklarını en sevdiklerinden ömrü boyunca ceksin insallah vicdan azabi hicbir zaman dinmesin... kusura bakma kendimi tutamadım inan kızı tanısam şu dakka gider saçına yapışır onu cümle aleme rezil ederdim.
Soran+1 yılBende şaşıyorum nasıl bu kadar iğrençliklere sabrettim diye Allah sabrını veriyormuş cidden. Dediğin gibi bekleyelim görelim bakalım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
+1 yılAlma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.
Allah bazı hesapları erteler ama asla unutmaz.
Bence önce sevinip sonra yere çakılması çok daha güzel. Sabret..
Tşkler...41 Yorumla
Soran+1 yılUmarım bana yaptıklarının hesabını verir ne diyim amin
okurken icim ciz etti.
ne desek teselli etmez seni biliyorum ki hazmedemiyorsun ve icin yaniyor.
etme bulma dunyasi ama nisanlanmis bu bir adim. evlenecek bu ikinci adim.
sonrasi allah kerim.32 Yorumla
Soran+1 yılInşallah yaptıkları yanına kar kalmaz Rabbim her iki dünyada da yaptıklarını ödetir
+1 yılNişanlandı diye dünyanın en mutlu kişisi manasına gelmez. Unutma sabır önemlidir. Nişanın ardından büyük bir imtihan ile baş başa kalabilir. Ama yine de rahmetle bakmak lazım. Allah Kerim'dir. Sana da hayırlı bir kişiyi nasip eder kardeşim.
03 Yorumla
Soran+1 yılArtık umudumu yitirdim
- +1 yıl
Allah'tan umudunu ancak kafirler keser. Müslüman bir bayana bu söz yakışmadı..
Soran+1 yılÇok yoruldum artık başıma gelmeyen kalmadı bu hayatta bir yüzüm gülmedi artık çok yoruldum
Diğer konusunda 769 cevap paylaştı. Adalet dediğin bu dünyada kusursuz şekilde işleseydi öteki tarafta kul hakkından hesaba çekilmezdik. ;)
23 Yorumla
Soran+1 yılAhirete kalacak öyle mi?
Soran+1 yıl@simirnas Rabbim her iki cihanda da yaptıklarının bedellerini ödetsin inşallah
+1 yılSanada işliyordur nişanlansın evlensin sonrasında o çekecektir acıyı sen merak etme hiçbir hesap karşılıksız değildir
11 Yorumla
Soran+1 yılInşallah
+1 yılAllah kimsenin hakkını kimseye bırakmasın sen sabret elbet taşlar bir gün rayına oturacaktır merak etme
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılYuvasını önce kurup sonra sonra dağıtsa daha adil olacağından...
lütfen wait..13 Yorumla
Soran+1 yılEvleneceği çocuk çok dindar abdestinde namazında biri asla ona kötü davranmaz. Kız benim boşanma davamda yalancı şahitlik yaptı duruşmalarıma girip bana gülüp benimle alay dahi etti. Sanki herşey yanına kar kalacak gibi geliyor.
- +1 yıl
kocası kötü davranmaz belki, belki o kötü davranır adama... yuva dağıtmanın 50 bin çeşidi var..
Soran+1 yılKız 35 inde koca bulmuş asla kötü davranmaz. Umarım senin dediğin gibi olur yanlarına kar kalmaz.
- Diğer konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılKimin ne hale düşeceğini kimse bilemez o yüzden dert etme, isyanda etme... Allah a havale et...
23 Yorumla
Soran+1 yılHiç beddua etmedim etmiyorum da sadece Allaha havale ediyorum
- +1 yıl
En iyisi o... Sen aklını karıştırma eden bulur derler...
Soran+1 yılİnşallah
- Diğer konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılİzle ve gör. Belki aynısını nişanlısı ona yapıcak, belki evliliğinde mutlu olamıcak. Bunu biz bilemeyiz zaman gösterir sadece.
11 Yorumla- +1 yıl
Dogru dedın
Gizli Üye(30-35)+1 yılIsyan etme ve kalbini kötü etme Allaha havale et. etme bulma dünyası derler nişanlanr evlenir belki ozaman ay ı şeyi yaşayacak ne belli. Ahını aldı sonuçta
17 Yorumla
Soran+1 yılBen o kıza hiç beddua etmedim kıza yüz veren evlendiğim adama ettim ama kızın suçu yok muydu?
Cevap sahibi+1 yılIki tarafta suç var. Kız da açık kapı bıraktıki erkek yürürdü.
Soran+1 yılCinsel aldatma yok ama duygusal aldatma var. Inşallah onun evliliğinde de onun gibi bir kız gelir ve benim evliliğimde fitne soktuğu gibi fitne sokar ayırır onları demek geliyor içimden ama demicem sadece Allaha havale edicem.
Cevap sahibi+1 yılDuygusal anlamda olması daha kötü. cinsel olan iki gün olur geçer hevesi yine sana bağlı kalır. ama duygusal sa ilişkinin bitmesine neden olur.
Soran+1 yılEvlendikten sonra etraftaki insanlar evlendiğim insanın çok yakınındaki insanlar bana aralarında ilişkinin farklı olduğunu söylediler yeni evliyiz kız arkadaşı olmadan onsuz hiç bir yere girmiyorduk kaç Ay buna sabretmek zorunda kaldım. Kız beni ayırdı ve şimdi bir başkasıyla nişanlanmış. Hiç bişey olmamış gibi. Beni boşatmak için mahkemede yalancı şahitlik bile yaptı. Duruşmalarıma girip bana gülüp benimle alay etti. Buna ne demeli? Evliyken bıyığını kesme dedim kız kes böyle babam gibi oluyorsun dedi. Bir iki gün sonra kesti. Kız birde benimle alay etti ay hadi ya sen böyle sevmiyormuydun tüh ya bak diye... Daha bir sürü şey :(
Cevap sahibi+1 yılGörücü usulümü evlendiniz. Evlenmeden önce varmıydı o kız
Ne diyim çok kötü canım Allah kuvvet versin sana :(kötü bir kızmış bayağı dalga etmesinden hasta olduğu anlaşılıyor. rabbim bir kapı açar sana umarım hayırlısı olur hakkında
Soran+1 yılGörücü usulü evlendik. Evlenmeden önce bir iki defa görmüştüm bu kızı diğer arkadaşlarıyla birlikteydik. Hemen de evlenmedik toplamda 9 ay. Evlenince evlendiğim insan kıymete bindi. Ailesi ve kız arkadaşı tarafından paylaşılamadı. Ailesi de bana karşı o kızı korudu. Ben hepsini o kızda dahil hepsini Allaha havale ediyorum. Rabbim intikam alanların en hayırlısıdır.
Senin de bir yalnışından dolayı başına gelmiş olabilir mi bunlar?
03 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir ama ben kimsenin yuvasını dağıtmaya çalışmadım
Öyle bir dünya yok. Boş tesellilerin peşinden koşmak yerine kendi hayatını iyileştirmeye bakmalı insan.
10 Yorumla
+1 yılOnun Kocasını Da Ayartirlar Diyecegim Ama Seninki Gibi Değilse Adam Biraz Zor
04 Yorumla
Soran+1 yılAbdestinde namazında dindar biri bende evlendiğim adamı öyle sanmıştım.
- +1 yıl
Kansızlık Karaktersizlik Içine Islemisse Haccada Gitse Tövbe Tövbe Bundan Sonra Lütfen Size Değer Veren Ilgilenen Sahiplenen Saygı Gösteren Vicdan Sahibi Birisiyle Mutlu Olmaya Çalışın Ayrıldınız Mı Bilmiyorum Ama
Soran+1 yılBeni sevdiğini nerden bilebilirim ki?
- +1 yıl
Bunu Sana Burada Nasıl Anlatabilirim Ki Anlatmami Istiyor Musun?
Gizli Üye(36-45)+1 yılKıza 36 ay taksitle yüzük aldım sonra ayrıldık gitti evlendi çocuğu oldu ben hala taksit oduyorum kaldı 8 taksit onu ne yapıcan :)
015 Yorumla
Soran+1 yılIyide sen yine şanslısın evlenmemişsin. Ya evlenip boşansaydın. Sonra bir başkasıyla gidip evlenseydi çocuk yapsaydı daha mı iyi olucaktı. Ben evlendim beni ayırmak için ellerinden gelenleri yaptılar. Başta abisi olmak üzere tabi. Kız boşanma davamda yalancı şahitlik yaptı üstüne üstlük bu da yetmezmiş gibi duruşmalarıma girip bana gülüp benimle alay etti. Bu daha mı iyi?
Cevap sahibi+1 yılHiçbirine iyi demiyorum kim sebep olmuşsa Allah cezalarını versin imtihanın zordur biliyorum ama onları pişman ettir isterim çok mutlu ol kendini geliştir seni üzgün gormesinler.
Soran+1 yılÜzülmemek elde değil. Benim durumumda olupta üzülmeyen insan olur mu? Kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Hala mücadeleye devam ediyorum. Seninkisi kötünün iyisi. Haline şükret.
Cevap sahibi+1 yılBenimkisini boşver ya sen toparla kendini Allah büyüktür gün doğmadan neler doğar vardır bunda bir hayır herşeye yeniden başlayacaksin Bismillah diyerek.
Soran+1 yılBaşlamaya çalışıyorum ama kendimi çok yorgun ve bitsin hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılbir yerden başlamazsan hep böyle yorgun bitkin olacaksın bol bol dua et ibadete yönel Allahtan dile ve razı olduğunu göster o zaman herşey bir anda değişir inancını ve umudunu diri tut.
Soran+1 yılBir yerden başladım boş boş oturmuyorum elbette ama sanki ettiğim duaları allah bana musibet gibi veriyor artık dua etmeye korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılÖyle deme sabrın deneniyor imtihanın zor olabilir mutlaka göremediğin iyi gelişmeler de vardır sağlığın yerinde çok şükür
Soran+1 yılBu sıkıntılardan dolayı sağlığımda bozulmaya başladı
Cevap sahibi+1 yılEe peki ne olacak kendini dusun belki yeniden birini sever sevilirsin ve daha iyi bir evliliğin olur neden olmasın bilmiyoruz ki yarın ne olacak
Soran+1 yılYa rastgele birini çevirsem evlensem ondan daha iyi çıkacağı kesin bunu biliyorum ama onca hayaller iyi niyetler bütün geride bıraktığın güzel şeyler hepsi yok olup gitti. Bana yapılanlarıda unutamıyorum benim gururumla şerefimle namusumla oynandı. Aklıma geldikçe içim cız ediyor.
Cevap sahibi+1 yılMesaj olarak konuşalım mı uzun uzun konuşuruz musaid olunca belki iyi gelir
Soran+1 yılGerek yok mesaja. Neyse ben Allaha havale ediyorum elbette onlarında kızları var kendi kızlarından da gösterir Allah. Allah intikam alanların en hayırlısıdır.
Cevap sahibi+1 yılTamam dualarimiz seninle Allah'a emanet ol iyi geceler sohbet için de Teşekkürler hoşçakalın.
Soran+1 yılAllah razı olsun iyi geceler sizede
+1 yılNişanlandı da, bu işin ilerisi var değil mi?
16 Yorumla
Soran+1 yılNişanlandığı kişi çok dindar abdestinde namazında çok iyi birisi nasıl oluyorda onun gibi birisiyle nişanlanıyor bu kız
- +1 yıl
Emin ol birçok dindarım diye geçinenin içinden neler çıkar Allah'tan başkası bilemez. Ayrıca eşinin değil kendinin neler yapıp başına hangi musibetleri açacağını da yalnızca Allah bilir
**Artık kim zerre ağırlığınca bir hayır işlerse onun mükafatını görecektir. Kim de zerre ağırlığınca bir kötülük işlerse onun cezasını görecektir. (Zilzâl Sûresi, 7-8)
Soran+1 yılBoşanma davamda yalancı şahitlik yapıp duruşmalarıma girip bana gülüp benimle alay dahi etti. Bu ayete göre bana yaptıklarının bedelini ödeyecek öyle mi?
- +1 yıl
Sence ayet, yani Allah'ın kelamı yanlış olur mu?
Soran+1 yılİnşallah tez vakitte ödetsin Rabbim ve bana duyursun belki içimin acısı biraz olsun hafifler.
- +1 yıl
Yani tabi bedduaya gerek yok Allah'ın adaleti her zaman yerini bulur. Sabırlı olanlar hidayete erenlerdir :)
+1 yılUmarım aynısını yaşar ne diyelim ilahi adalet elbet var.
11 Yorumla
Soran+1 yılUmarım
+1 yılyarına kalır, yanına kalmaz merak etme.
31 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
Diğer konusunda 555 cevap paylaştı. o senin göremeyeceğin haberini alamayacağın zaman olacak merak etme senin haberin olmayacak Allah bunu snedne gizli yaparki kibirlenmeyesin
02 Yorumla
Soran+1 yılAma hala içim yanıyor görsem duysam belki içimin acısı hafifler
+1 yılinanmayın öyle laflara ya... yok yuva yıkanın yuvası olmaz vs vs... gayette olur yani :D
02 Yorumla
Soran+1 yılBu şahit olduğum ikinci olay :(
- +1 yıl
çok var çok canım... benimde başıma geldi ;)
Diğer konusunda 5,1b cevap paylaştı. Allah bir kapı kapatır on kapı açar üzülme. Onun başına aynı şey gelirse de sevinme.
00 Yorumla
+1 yılKucuk davalar kucuk mahkemelerde buyuk davalar buyuk mahkemede bakilur belkide cezasi ahirete kaldi
018 Yorumla
Soran+1 yılOrda azapların en büyüğünü görür inşallah ben bu dünyada yandım o da orda yansın
- +1 yıl
Sizi ankiyorum bunu istemekte haklusiniz ama en buyuk suc esinizde
Soran+1 yılZaten kıza hiç beddua etmedim evlendiğim insan ve ailesi kıza yüz veriyorlardı ailesi sanki gelinleri ben değilde o kızmış gibi davranıyorlardı ama hayatımda beddua ettiğim iki kişi var biri evlendiğim insan diğeri abisi abisi evliliği bozmak için elinden gelen herşeyi yaptı allah onunda kızına aynılarını yaşatsın.
- +1 yıl
Cocuk varmiydi
Soran+1 yılÇocuk nasıl olsun ki? Evliliğim çok kısa sürdü.
- +1 yıl
Him iyiki de yokmus o zaman sizde neyi bulamadi veya inda ne buldu sizden guzelmiydi
Soran+1 yılSanırım güzel değilim ondan dicem ama neden evlendi öyleyse. Evlendikten sonra her gecemizi o kızla geçirmek zorunda kalıyorduk. Hiç başbaşa kalamıyorduk. Hiç baş başa kalamıyoruz dediğimde benim yirmi yıllık arkadaşım dedi. Ve şimdi kız başkasıyla nişanlandı. Bune allah aşkına söylermisin? Nasıl bir ilişkileri var bunların.
- +1 yıl
Dallas oeki kiz zengin veya calisan biri. mi v3 disiligi ondenuydi
Soran+1 yılEvet dayımda onlara dallas diyor inan aklıma geldikçe midem bulanıyor. Ya bana çalış dese çalışırdım severim çalışmayı. Ama kızın ekonomik durumu bizden daha iyiydi kızın altında 50 bin tl lik arabası vardı benim arabam bile yok. Ama kız çok cimriydi. 3 ün 5 in hesabını yapardı.
- +1 yıl
Kiz kapali mi siz kapalimisinuz
Soran+1 yılKız açık ben kapalıyım
- +1 yıl
Tirnagini bile d3gismezdim hele kapaliysa belkid3 para
Soran+1 yılKız başkasıyla nişanlandı onunla değil ekonomik durumu onun kızdan çok daha iyiydi. Ama kızdan çok daha cimriydiler. Aşırı zenginlermiş bu kadar zengin olduklarını bilmiyordum. Paralarına çok güveniyorlar.
- +1 yıl
Belkide buyuk felaketten kurtuldun bosver
Soran+1 yılKendimi öyle avutuyorum artık
- +1 yıl
Kapali olman bile yeterdi ben olsam
Soran+1 yılZaten beni sevmiyormuş çok kısa bir sürede psikolojimi bozdu evli kalsaydım ya intihar ederdim ya da sonum tımarhanelikti.
- +1 yıl
Sacmalama intihar haram birak gunahlarina kefaret olsun sen Rabbinden ayrilma gerisi bos
+1 yılBelki evlenemez birde boyle dusun ya da evlenince onun yuvasini bozan birileri olur
00 Yorumlaİsyan ediyorsun.. etme.. ya yarın öbürgün daha iyisini bulcan?
00 Yorumla
+1 yılTarih tekerrürden ibarettir. Bekle sen zamanla bu işler
00 YorumlaDunya daki tek adalet bir gun herkezin ölecek olmasıdır
00 YorumlaElbet çıkar.. Senden çıkar.. Senden çıkmazsa çocugundan çıkar.. Çocugundan çıkmaza torunundan çıkar.. çıkar.. Elbet çıkar ;)
00 Yorumla
+1 yılBu dunya olmasa Onur dunya kımsenın ahı kımseye kalmaz unutma
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç beddua etmedim ona sadece Allaha havale ettim
- +1 yıl
Öyle yap allah verır cezasını.
belkide mutlu olamayacak?
04 Yorumla
Soran+1 yılBoşanma davalarıma girip benimle alay ediyordu boşanma davamda yalancı şahitlik dahi yaptı
Soran+1 yılHiç beddua etmedim. Rabbime havale ediyorum. İnşallah bana yaptıklarını Rabbim her iki dünyada da ona yaşatsın.
Yuvasinin sağlam olacagini nerden biliyorsun ki?
03 Yorumla
Soran+1 yılEvlendiği insan çok dindar abdestinde namazında biri
Soran+1 yılKız boşanma davamda bile yalancı şahitlik yaptı. Duruşmalarıma girip bana gülüp benimle alay etti. Daha başka ne yapabilir ki?
+1 yılDur bekle bakalım canım . Gün doğmadan neler doğar
10 YorumlaInancini yitirme herseyin bir zamani vardir
00 Yorumla
+1 yılEvlensin bırak belki evliliği bozulacak ilerde
00 Yorumla- Diğer konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılbilemezsin içini.
İsyan etme bence..00 Yorumla Filmlerde olur o. Bu dünyada dişli olan kazanır.
01 Yorumla- +1 yıl
Para hersey bu Zaman'da
elbette onunda yuvası dağılır yanına kalmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılİnancımı yitirmeye başladım
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılOhooo bu ne acele yav sabır sabır
00 Yorumla
+1 yıladaleti git kendin ver
00 YorumlaYuva yapmadan yuvası nasıl dagilabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılAma evlendiği insan çok dindar abdestinde namazında kötülük yapacak birisi değil.
Gizli Üye(36-45)+1 yıladalet sana ozel birsey degil
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bişeyin var olmadığını bildiğim kadar çok eminim buna
Cevap sahibi+1 yıl:) :D
yanına kalacak malesef
00 Yorumla- Diğer konusunda 575 cevap paylaştı.
+1 yılAcele etme. Elbet onun yuvası bozulur.
00 Yorumla
+1 yılannemin de başına geldi o yüzden yorumsuz..
00 Yorumla- Diğer konusunda 768 cevap paylaştı.
+1 yılmutlaka çeker
01 Yorumla
Soran+1 yılBana yaptıkları yanına kalmaz inşallah
+1 yılDaha nisanli bir evlensin 😉
02 Yorumla
Soran+1 yılNe değişicek ki? Çok mutlular bana döktürdükleri göz yaşları nerde?
- +1 yıl
bir evlenson bakalim sabir 😊
Mutlu olmaz o merak etme
00 Yorumla- Diğer konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılmutlu olacağını nerden biliyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNisanlandi diye mutlu olacak diyemeyiz
00 YorumlaNe yapti
00 YorumlaDiğer konusunda 13b cevap paylaştı. daha nişanlı.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlendiği insan öyle kötülük yapacak biri değil ve çok mutlular
Gizli Üye(36-45)+1 yılilerde görür
01 Yorumla
Soran+1 yılInşallah
+1 yılmutlu olamaz ki
00 Yorumla
+1 yılbekle biraz
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim bu söze inancım kalmadı. Hala içim arıyor hala bazı geceler ağlıyorum ama onlar çok mutlular.
- +1 yıl
öyle düüşnme, elbet onlarda bedelini öderler
Soran+1 yılİnşallah
- +1 yıl
merak etme, herşeyin diyeti var
+1 yılDaha evlenmemiski
00 Yorumla
+1 yıldaha dur bu ne
00 YorumlaAllah bilir
00 Yorumla
+1 yılsen boşandın mı
00 Yorumla