Ukrayna norveçe gidince de hep sarışınlar var, orda da sarışın alışıldık diye koyu saç koyu kaşlara ilgi duyuluyor, ruslar neden türk erkeklerine çok ilgi duyuyorlar sanıyorsun
Şimdi Burak sıradan sokaktan ya da buradan bırı olsaydı kızlar begenmezdı. bu aşikar. Unlu olan herkesı kızlar sevıyor ıste olay bu. Ha elebtte yakısıklı yanı
Bencede. Bizim bu Türk kizlari gercekten salak ya hayranlik duyup tapiyolar resmen oda allahin bir kulu oda siciyo isiyo arkadaslar yapmayin allah askina.
Bence Türkiye nin en yakışıklı erkeği tolgahan sayışman dır. 2005 yılında düzenlenen uluslararası erkek güzellik yarışmasında 1. olmuştur kendileri. :D
Senin zevkine sicayim. Gorup gorebilcegin en yakisikli esmer burak. Hersey var adamda hem karizmatik hem cok sempatik hemde cok yakisikli. Ayrica adam tescilli yakisikli sana mi kaldi yadirgamak 😁
o değilde senin gibi kızlar bir de sevgilileri ile foto atıyor bazen Tanrım diyorum ne bu şimdi istedigi erkek modeline bak koluna girip gediğine bak :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
aynen bencede niye bu kadar abartıyolar ki benim için erkek siyah saçlı ya da kumral ela gözlü filan :D
Zevk meselesi. Bende sarisin erkek hic sevmem. Kiz gibi geliyolar bana
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
burak özçivit kardeşimiz şu resmini koyduğun dallamaların hepsinden çok daha yakışıklı.. sen renkli göz görünce kendini kaybedenlerdensin.. çok itici oluyo senin gibiler :)
En İyi Cevaplar